KVINNOR……

9 mars - 2008 | 0 kommentarer

I går var jag på tjejmiddag! Men inte vilken tjejmiddag som helst utan en tjejmiddag med döttrar och mödrar!

Fem bestämda små 8-åringar och 4 kvinnor mellan 34-46 år samt en liten gosse på 3 år, Stefano! Vilken underbar kväll det blev, och lång! Tvn fungerade inte så även småflickorna fick hoppa över Lets dance och delta i diskussionerna…..

Och gissa vad vi talade om? Kärlek och mat förstås! Kvällens värdinna, Riikka, är finska och gift med en italienare…bra början till både kärlek och mat! Även om vi andra kanske faktiskt bidrog mest till sensationerna i båda ämnena! Ofattbara kärlekshistorier och många goda maträtter avhandlades under flera timmar…..Så här i efterhand kan jag ändå inte låta bli att undra smått vad det är med oss kvinnor som gör att vi alltid hamnar där?

Maten var god. Riikka hade gjort en underbar kyckling med lite italienskt inslag i form av pancetta i pannan. Jag hade dessutom med mig lite smårätter som var kvar från dagens fotografering som kompletterade Riikkas kyckling perfekt.

I dag vaknade vi efter en hel natts regn till ett soligt och varmt Justerö i Stockholms skärgård. Gott italienskt kaffe, en omsorgsfullt gjord cappuccino, nyrostat bröd med marmelad och en hel del fnitter… jag kan inte tänka mig ett bättre sätt att börja Internationella kvinnodagen än så här! Tack Riikka för ett underbart dygn! Och jag rekommenderar varmt Er andra att göra något liknande!


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *