TACK!

13 mars - 2008 | 0 kommentarer

img_1991.JPGimg_0735.JPGdscn1542.JPGJag är såå tacksam! Tacksam över att jag får arbeta med det som jag hade hållt på med ändå, nämligen mat! Ja, när jag tänker efter så kretsar faktiskt det mesta i mitt liv kring mat, , mycket för njutnings skull förstås men också för att skapa nytt, hitta rätt och välja bra. En vanlig dag för mig kan vara rätt så ensam vid datorn, mycket skriva recept, artiklar, svara på mail och annat. Men en vanlig dag kan också vara ute bland folk i form av kurser, föredrag, plåtningar och annat. Det komiska är att varje gång jag åker iväg för att lära andra något så kommer jag alltid hem och har lärt mig något nytt!

Ibland hänger det en påse på min dörr med en produkt någon eller ett företag vill att jag ska använda. Ofta är det helt fel för mig, något som krockar totalt med min idé om vad vi ska äta. Men jag dissar aldrig något direkt utan ger det alltid en chans och är det riktigt fel har åtminstone barnen och jag roligt när vi analyserar produkten in i minsta detalj….jag nämner inte någon….

Men jag vill ändå nämna ett exempel på när jag blev glad! Jag har ju mitt i alltihop en förkärlek till färg och form…..vill att allt ska vara vackert. Vackert för mig är också personligt, kaxigt eller snyggt! Och tänk! Idag hängde en påse på dörren, jag var inte alltför hoppfull men se när jag öppnade paketet låg här de mest härliga kryddburkar med ljuvliga namn som ”rock&seasalt”, ”wasabi&sesame”, Sweet heat BBQ” mm, mm, Burkarna är sjukt snygga, silverlock, fina etiketter i väl valda färger och själva kryddorna i burken är vackert blandade i lagom stora malda bitar….Heja Santa Maria, I dag vann ni mitt hjärta!

Nu tillbaka till verkligheten, William ska hämtas i Bromma, spelar derby mellan Djurgården- Aik och här ska bakas bröd och tårta, förberedas olika påskrätter för imorgon är jag gäst hos Malou i Efter 10!


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *