PRINS PETER, KÄRLEKEN OCH ”SLADDBAREN”

5 april - 2008 | 0 kommentarer

En del människor har liksom kärleken i sig, Peter Nordin är en sådan person! Han har i många år drivit restaurang Prinsen i Stockholm och gör så fortfarande. Prinsen är en pålitlig krog med kärleksfullt lagad mat, trevlig service och allmänt mysig. Den är ju inte så ball eller nytänkande men det är faktiskt svårt att förändra gamla klenoder, särskilt om de funkar bra och det gör ju Prinsen!

Men nu har Peter och hans fru Carina köpt en bardisk i zink! Först hade de faktiskt tänkt att ha den hemma i villan i Enskede….men lyckligtvis för alla oss andra hamnade den i en lokal på Biblioteksgatan i Stockholm och Zink Grill var född!

Här ska man kunna ta morgonkaffet med den bästa frukostmackan….en stor eller liten lunch och naturligtvis en härlig middag med lite barhäng….

Peter älskar Italienska köket precis som jag och har investerat i en skärmaskin Rolls royse och serverar denna invigningskväll, läs igår, de bästa Italienska charkuterier, fina biffar, kycklingben, bönor, falaffel och naturligtvis en triad av Carinas förträffliga desserter! Allt inramat av en underbar stämning med gäster i alla åldrar, glada återseenden och en och annan anektdot. Ett tag trodde jag att jag var i Italien eller kanske i New York?

Hur som helst, Lycka till kära Peter och Carina! Jag tror det kommer gå bra och jag förstår Er såväl att ni ville ha en liten sladdis nu när Prinsen blivit stor!

Peter och Carina framför bardisk och skärmaskin

img_2023.JPG

William och Beata tar för sig av fint skurna charkuterier…

img_2024.JPG

Carinas desserter…..mmmmmm

img_2038.JPG


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *