I BLAND BLIR ALLT SÅ BRA…

8 april - 2008 | 0 kommentarer

I dag blev allt så bra! Min bil gick äntligen igenom besiktningen….Williams pass blev hämtat….jag betalade massor av räkningar……ringde alla samtal…..och städade rent mitt skrivbord!

Svinkallt är det ju förstås och jag fortsätter gräva i frysen efter mat …….kycklingfiléer har jag så jag kan starta en försäljning….men i dag ska här ätas just kycklingfilée.

Jag fick till en härlig gryta med min kyckling, knipplök och knippmorötter, jag vet, dessa fanns inte i frysen men jag måste ju ändå gå in i en affär för att handla mjölk och då låg de där, de fina knippena så svåra att motstå…

Jag skivar dem grovt, delar kycklingfiléerna i typ tre bitar vardera, fräser allt i olivolja och lite smör, kryddar med lite fint hackad vitlök och en barbequekrydda från hyllan, salt förstås…. ett par matskedar kalvfond, (var den fonden jag hade hemma), några glas vatten och till sist åker även en näve champinjoner också ner i pannan. Allt får puttra samman,,,,kokar ris och gör en grönsallad…

Så bra det blev! Det doftar ljuvligt i mitt kök och det smakar gott som tusan! Och det bästa av allt, ingen av barnen ska i väg vi har tid att äta, prata, och umgås….kanske blir det även ett glas vin till maten…som sagt, ibland blir allt så bra!

Nu ska vi äta!

Kycklingpanna med knipplök och knippmorötter

img_2052.JPG


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *