TACK! OCH TILLBAKA TILL VARDAGEN OCH JAPANER!

16 april - 2008 | 0 kommentarer

Raskt kastades jag in i sysslorna… I dag har jag farit runt och handlat till Japaner! I morgon ska jag spela in en intervju för japansk tv, detta var dock bestämt långt före det att jag blev världsmästare men jag gissar att det blir kul att säga framför kameran!

Sedan vill jag verkligen säga STORT Tack till alla kommentarer, tråkigt nog har jag ännu inte lärt mig hur jag ska svara/tacka och kommentera….min IT-begåvning är något begränsad….men jag är väldigt glad över hur Ni följer med mig och mitt liv!

Dagen började så fint med underbara Anna Fleberg som kom och visade några av sina nya härliga hantverk, vindspel, kronor till sköra vårkrukor, halsband, medaljonger m.m, m.m

Anna och jag har samma febless för madonnor, prismor och kors…. och bröllopskortet kunde jag bara inte motstå….

Hur som helst kastade jag mig sedan ut på stan för att jaga de bästa Svenska vår- och försommarråvarorna, och vad kan det annat bli än sparris, rabarber och jordgubbar…(inte svenska förstås men exotiska för japaner…)

Och blommor förstås! Det blir äppelkvistar från trädgården, anemoner, iris, tulpaner …. (även om jag börjar tröttna) och nejlikor i pastellfärger, kan bara inte motstå….penséer….hinner inte plantera….men det blir nog fint ändå!

De önskade sig en dessert med äpplen, men äpplen är ju höst!? Men eftersom jag vill göra dem glada blir det en Tarte tatin också…

Recepten får Ni imorgon och i dag lite bilder….

Annas medaljonger/halsband

img_2084.JPG

Min baklucka…

img_2086.JPG

Annas fina bröllopskort!

img_2085.JPG


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *