FJÄRILAR I MAGEN OCH FÖRVÄNTNINGAR….

22 april - 2008 | 2 kommentarer

Sitter på tåget till Göteborg med fjärilar i magen….Det är då jag kommer på det! Vem är det som skapar förväntningarna? Jo, det är ju jag själv och bestämmer mig för att vara snäll mot mig själv, jag har ju faktiskt gjort en del saker här i livet värda att vara stolt över!

Vackert landskap från tågfönstret…

img_2147.JPG

Vem startade kokboksboomen? Jag! Vem har lyckats inspirera många människor med småskaliga producentdrömmar till att våga starta eget? Jag! Vem har tre underbara, friska och härliga barn? Jag! Och, vem är nybliven världsmästare? Jo, jag!

Återkommer på hemresan….


Hmmm, men en handling behöver ju inte förta en annan.... /Monika

monika | 2008-04-24 21:05:26

Och Al Gore uppfann Internet!

A Nonym | 2008-04-23 08:19:42

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *