GRILLPREMIÄR!

25 april - 2008 | 0 kommentarer

Vilken dag! Solen skiner! återigen, för vilken dag i ordningen har jag tappat räkningen på….man vill bara njuta, vara kär och pussas!

Jag hade en ny dag med Utvecklingsdagen, i Stockholm denna gång. Vilket inte gjorde mig mindre nervös precis. Men på något sätt vann jag kraft och kände mig nöjd efteråt. Jag tror faktiskt att den goda stämningen back stage bidrog stort!

Ulla, Trond, jag och Peter….

img_2245.JPG

Efteråt ville jag bara hem och ha grillpremiär! Och så blev det! Fast inte riktigt som jag tänkt mig. Jag hade ju tänkt ute i trädgården och riktigt mysigt. Men William skulle iväg…. och jag missbedömde kolmängden i förrådet så det fick bli ryggbiff i grillpannan…..

img_2246.JPG

Men världens bästa marinad…,.

Lika delar soja, balsamvinäger och olivolja

Vitlök, timjan

Låt köttet marinera minst 2 timmar, grilla och servera med ugnsbakade grönsaker och sallad.

UGNSBAKADE GRÖNSAKER

Supergott till både kött och fisk.

Morötter

Rödbetor

Färska vitlökar

Knipplök

Palsternackor

Olivolja

Salt

Skär och klyfta grönsakerna i lagom stora bitar . Skvätt över olivolja och salta rikligt. Baka i ugn på 225° i ca 40 minuter.

Ewa-Marie och flickorna väntar på maten….

img_2247.JPG

Vilken fredag! Och imorgon är det uppvisning med dansen, fotbollsmatch och Gröna Lundpremiär!


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *