ALLA VILL JU VINNA!

11 maj - 2008 | 0 kommentarer

I dag var det fotbollsmatch för flickorna igen och segertåget fortsätter för detta fantastiska lag! Djurgården vs Vallentuna, 6-0! Kunde inte låta bli att tänka på vad som kommer att hända när de en dag förlorar, de kan inte det! 12 flickor som är värsta vinnarskallarna! De kommer bli helt förkrossade…..

DJURGÅRDENS FLICKOR 99 LAG 2 och JOHN EN AV DE FANTASTISKA TRÄNARNA

img_2497.JPG

RAKEL HÖLL NOLLAN SOM TUR VAR FÖR FAMILJEFRIDEN!

img_2494.JPG

Jag minns när William var 9 år, då förlorade hans lag i stort sett alltid, och alltid med ett futtigt mål, det kunde lika gärna varit de som vunnit men de blev så bra förlorare till slut att vi föräldrar undrade om de någonsin skulle klara att vinna! Som tur var gjorde de det ett par år senare, vann hela sin serie i St Ericscupen, Djurgårdsflaggan hissades på Hjorthagen och vita Limousiner tog pojkarna till en hamburgerrrestaurang på Stureplan! Överdrivet? Javisst, men vad glada de var!

Direkt efter matchen kom verkligheten i fatt, det var min tur att tvätta matchställen….

MATCHSTÄLLEN PÅ TORK I DET FRIA

img_2499.JPG

Och nu vill jag vinna! I morgon 19,30, tittarsiffror, då börjar Monikas Mat igen, 4 nya program 4 dagar i rad! Det gäller att vinna över Rapport, (nästan omöjligt!) men jag vill vinna ändå! Vinnarskalle som jag är…..


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *