MONIKAS MAT IKVÄLL, STUDENTFESTEN!

13 maj - 2008 | 4 kommentarer

Jag tillhör de (få?) som älskar glada studenter på lastbilsflak dansandes genom stan. Jag minns själv den totala frihetskänslan som bosatte sig i min kropp under mitt eget studentfirande! Från och med nu var jag fri och lyckan skulle komma till mig det var jag helt säker på!

Men innan kvällen var slut hade verkligheten hunnit ifatt mig…Festen hölls på Societetshuset på Marstrand och jag som egentligen aldrig druckit alkohol eller än mindre rökt en cigarett provade båda saker denna kväll…och med ett förfärligt resultat. Jag har aldrig mått så illa än idag! Och faktum är att spåren av just denna kväll är rätt så djupa, i stort sett varje gång jag passerar Societetshuset på Marstrand kommer minnena åter!

Men ändå, frihetskänslan och lyckan jag kände innan det bar iväg åt fel håll är svårslagen! Så, när jag ser alla härliga studenter idag ler jag i smyg!

JAG I VÄRLDENS MINSTA STUDENTMÖSSA

img_1126.JPG

I kväll blir det inte några lastbilsflak eller cigaretter men ett gott förslag på en enkel och vacker buffé som passar utmärkt både på en studentmottagning eller studentfest. Två av mina härliga väninnor, Kicki och Helena som båda har barn i studentåldern är med och ställer ”de bra frågorna”.

KICKI, JAG OCH HELENA PROVSMAKAR KVÄLLENS MAT

img_1134.JPG

Till sist kan jag berätta att ljudteknikern vid tillfället åt upp nästan alla limemarinerade kräftstjärtar efteråt och medan han mumsade utbrast han gång på gång; -Jag äter alltid sånt här på restaurang men de här stjärtarna var de godaste jag ätit i hela mitt liv! Så, missa inte Monikas mat ikväll, 19,30 i Tv 4 förstås!


Tack för värmande ord Lotta! Ikväll bär det av igen, i kärlekens tecken,,,, Det blir en bröllopsmeny! /Monika

monika | 2008-05-14 08:19:29

Anna! Tack! Och hoppas Du fick bra tips! /Monika

monika | 2008-05-14 08:17:49

Hej Monika! Vilket trevligt program och maten ser otroligt god ut! Härligt att bli så inspirerad! Ser fram emot nästa program...

Lotta | 2008-05-13 19:47:49

Hej underbara Monika Vilken bra idè med kvällens tema...(säger mamma till en blivande student) Häsningar och lycka till....

Anna F | 2008-05-13 16:45:44

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *