SOL OCH KERAMIK FRÅN WWW.GERBERA.CC!

19 maj - 2008 | 7 kommentarer

Vaknade av att solen strålade in i sovrummet, äntligen lite ljus! Körde barnen till skolan och sedan en lång joggingrunda. Sedan skulle jag äntligen få tid att packa upp keramik som kommit till mig för några dagar sedan och börjat ge mig dåligt samvete!

Och det blev rena julafton! Den ena kannan vackrare än den andra skålen, fatet, gratängformen och min absoluta favorit, ett syrenlila durkslag! Vilka färger! Vilka former! Jag bara älskar denna keramik! Det mest fantastiska är också att den är ugnsfast, jag lagar maten i fatet och behöver sedan inte lägga över den i något vackrare, bara att ställa fram!

Gå in och kika på www.gerbera.cc

TUR ATT BIRGITTE KOM OCH HJÄLPTE TILL!

img_2579.JPG

VAR SKA JAG STÄLLA ALLT?

img_2585.JPG

MIN FAVORIT….

img_2586.JPG


Hej! Jag tycker också att gerberas keramik är underbar. Funderar på att köpa några tallrikar. Är de bra tycker du? Jeanette

Jeanette Hultegård | 2009-07-01 08:54:29

Hej Åsa! Tack för inlägget! Och visst är det så att om maten är vackert upplagt så upplevs den också mycket god, vi äter ju med alla sinnen och ögonen först! /Monika

monika | 2008-05-23 08:02:54

Har själv ett sådant där rektangulärt blått ugnsfast Gerbera-fat. Har använt det till massor, men bäst är det ändå till grillspett eftersom det finns perfekta "fack" på formen att lägga spetten i. Med lite härliga grönsaker i botten blir maten både god och upplagd automatiskt supersnyggt.

Åsa | 2008-05-22 18:15:02

Kasta kan jag ju inte....men ställa undan vilket jag gjort. Och oj! vad fint det blev! /Monika

monika | 2008-05-20 16:40:01

Men oj vad vackert porslin...ljuvliga färger!! Skall du ha detta i ditt kök o kasta ut det gamla kanske? Så glad man blir av vackra färger!! Med den fantastiska maten du oxå kan laga önskar man nästan att man skulle få sitta med på en kant...Stor kram Maggan

Margareta | 2008-05-19 17:42:51

Hej Lena! Ja visst är färgerna underbara! Nu har jag städat en hel hylla i mitt kök från "gamla" saker och burit ner i källaren, (har svårt att slänga!) och fyllt den med kannor och formar i ljuvliga färger från Gerbera! Det blev sååå fint! Och Tack för komplimangen! /Monika

monika | 2008-05-19 14:06:28

Hej Monika Håller med om att denna keramik är underbar. Säger bara färgerna! Älskar pasteller och det finns så mycket jag vill ha... Visst är det skönt att ljuset är tillbaka efter helgens bottennapp... Tycker bara det är så synd att det inte är något matprogram med dig ikväll... Du är jättebäst! /Lena Pe

Lena Pe | 2008-05-19 13:47:45

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *