DET BLEV JU HUR TREVLIGT SOM HELST!

29 maj - 2008 | 4 kommentarer

Hur man än vänder och vrider på det hela så blir ju allt fantastiskt när man väl är där! Barnen sjunger och dansar som de aldrig gjort något annat, och jag blir stolt förstås…

VALERIA OCH BEATA SJUNGER ”SUPER DUPER KILLE”

img_2668.JPG

RAKEL OCH LYDIA OM ATT HA EN BÄSTA VÄN

img_2671.JPG

OCH SEDAN PICKNICK!

img_2674.JPG

DESSERTEN

img_2677.JPG

SÅ! Kontentan av det hela är, Gud vad jag är glad att jag har mina härliga barn och får komma på en sådan härlig picknick som idag! Jag vet att det låter helt vansinigt efter mitt förra klagoinlägg om ”alla dessa picknickar”…det finns ingen logik i det hela men ett stort mått av kärlek, William, Rakel och Beata, jag älskar er!

Mamsen


Hej Charlotte T! Om du menar den gröna i metall på framsidan av sommarboken så har jag köpt den på Indiska för några år sedan. Men jag har också flera i "korg" som jag köpt på Bruka. Men det finns också ofta på plantskolor eller i "korg och rotting" butiker. Du kan också prova att kontakta East import som är en grossist och höra var de säljer sina korgar. Lycka till! /Monika

monika | 2008-06-02 08:54:17

Hej allra finaste Monika! Jag har en liten fråga.Jag har i flera år letat efter en platt skördekorg till blomplockning i trädgården. Såg i din senaste bok att du hade en. Vill du vara snäll och skriva var man kan hitta dem? Vänliga hälsningar ock kram Charlotte

Charlotte T. | 2008-06-01 14:10:11

Åh, Anna! Tack!! Monika

monika | 2008-06-01 10:59:52

Hej underbara Monika Jag kan bara säga: DU är en fantastisk MAMMA och människa ...... Man älskar dig bara. Ha det bäst Anna

Anna F | 2008-05-30 22:56:19

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *