PICKNICK OCH BUKETTER!

2 juni - 2008 | 5 kommentarer

Så var en picknick till förbi! I kväll var det Beatas klass som samlades i Humlegården mitt i Stockholm för att ha trevligt och tacka av de fantastiska fröknarna. Och idag hade jag rester i min matlåda! Söndagsmiddagen…..

Martina och jag på filten

img_2721.JPG

Men innan jag gick fastnade jag vid mina buketter som jag gjorde iordning till gårdagens middag. Och återigen tänker jag att hade jag inte sysslat med mat hade jag varit trädgårdsmästare! Titta och njut!

img_2719.JPG

img_2715.JPG

img_2716.JPG

img_2722.JPG

img_2717.JPG

img_2718.JPG


Tack Peak för tipset! Nu äter jag faktiskt ur en låda! Ogillar att äta på papperstallrik......hur som helst blir jag glad för alla tips! /Monika

monika | 2008-06-03 16:25:07

Hej! Vad härligt med picknick! Jag älskar picknick och har nyligen hittat en pryl som gör det ännu roligare. Något som tydligen inte har funnits tidigare i Sverige. Papperstallrikhållare! Nu slipper jag få maten i knäet när jag håller tallriken i handen, vilket jag såg att en av er gjorde. Skickar med länken där jag hittade dem. www.kotteshoppen.se http://www.kotteshoppen.se/product_info.php?cPath=36&products_id=325 Ha en bra sommar!/Peak

Peak | 2008-06-03 12:10:30

Anna och Lena! Ja visst är det underbart med blommor, tror inte jag kan leva utan dem! Jag har som sport att göra buketter av något som växer i trädgården ända tills snön täckt allt liv....så det blir fler! /monika

monika | 2008-06-03 08:47:16

Hej underbara Monika! Vilka fantastiska buketter!.....Du är precis lika bra på mycket... mycket mer....Du är såå himla duktig. Monika-märke betyder kvaltè, karlek, färger,fantasi,njutning...... TACK Ha det bäst Anna

Anna F | 2008-06-03 07:55:15

Hej Monika! Vilka underbara buketter du bjöd oss att titta på. Javisst, hade du varit precis lika bra på trädgårdsmästeri som kokböcker. Jag delar ditt intresse, och kommer precis in från vår altan där luften var tung av kaprifol och ute i trädgården står vår magnifika kastanj i full blom. Nu är det härligt!!! med alla dessa blommor.Kram från Lena A.

Lena A | 2008-06-02 20:48:37

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *