MILLAN VANN!

4 juni - 2008 | 4 kommentarer

Ha, ha Millan, vilket dåligt samvete jag fick! Klart de ska bestämma själva! Bara tanken på att någon skulle tvinga mig att ha någonting på mig som jag inte trivs i ger mig rysningar! Tack för att Du läxade upp mig! Och som flickorna sa i kör; Millan äger!

Och TACK så jättemycket alla Ni andra som engagerat er så….det känns helt fantastiskt! Jag får ordna fler omröstningar!

Vad det blir för kläder?…..Det får Ni se…………..


Hej Eva! Så roligt att få en hälsning ända från Kanada! Tänk vad det är fantastiskt med nätet.....Och visst är det så att man måste välja sina duster med barnen, särskilt om man som du och jag har glädjen att ha tre stycken! /Monika

monika | 2008-06-05 07:52:23

Monica, läser sedan ett par veckor din blogg och ler ofta igenkännande. Jag har också tvillingflickor som fyllde 9 år i söndags och de är olika som natt och dag. Den ena rosa och ljuv och den andra i blått och jeans. Den sistnämnda har valt sina kläder sedan hon var tre år till följd att hon idag har en väldigt väl utvecklad känsla för färger och kombinationer. Med tre barn (vi har också en storebror) får man välja sina krig. Tack för alla recept och fina bilder som ibland gör mig sjuk av hemlängtan för vi bor fn i Kanada. Eva

Eva | 2008-06-05 01:54:32

STORT jättetack!! Ser verkligen fram emot "guldläsningen". Vilka perfekta skolavslutning/start på sommarlovet-klännigar!! /Millan

Millan | 2008-06-04 21:22:24

Millan, Boken är postad, signerad och på väg! /Monika

monika | 2008-06-04 19:02:00

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *