TÄNK ATT JAG ALLTID MÅSTE GRÅTA…….

4 juni - 2008 | 2 kommentarer

Så var skolavslutningen avklarad och jag grät som vanligt när barnen sjöng ”Den blomstertid nu kommer”. Att jag aldrig kan hålla mig……

img_2736.JPG

Lite extra känsligt var det ju eftersom William nu slutar 6an och byter skola men ändå!!!

img_2747.JPG

Och här är Magister Göran! Fantastiska Göran som tog absolut sista chansen att lära 6orna något med en fantastisk sång?, rapp?, dans?

img_2749.JPG

Klänningarna ja! Fick inte till några bra bilder alls idag då batterierna var slut i kameran och jag kunde ta endast en bild då och då!

Klänningarna…och flickorna….tänk att tvillingar kan vara så olika!

img_2764.JPG

Och sedan var det lunch med rosévin på Josefina! Då var jag glad igen!

img_2755.JPG


Hej Lena! Så roligt att du gillar och följer min blogg! Jag är lite förvånad själv över hur "biten" jag blivit, jag som länge ansågs vara den sista länken till It-världen....Och det bästa med att blogga är att man får ur sig tankar och får en hel del nya och härliga "vänner" som Du! /Monika

monika | 2008-06-06 07:32:46

Hej Monika! Kom in på din blogg av en slump för någon vecka sedan, nu tittar jag nästan varje dag. Alltid något som intresserar, älskar mat, trädgård och barn. Du skriver så härligt! Ang att gråta på skolavslutningar - det är inget som kräver någon ursäkt el liknande, sånt måste mammor göra, det är nästan lag på det (säger jag till min son som tycker jag är sååå pinsam med mitt snyftande). Ha det bra! /Lena

Lena Pe | 2008-06-05 11:03:43

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *