EGEN FÖRETAGARE,,,,,,,,

7 juni - 2008 | 0 kommentarer

Att vara egen företagare och så kallad ”free lance” innebär ju en fantastisk frihet, jag kan vara ”ledig” när andra arbetar men det blir också dagar då jag behöver arbeta när ”ingen annan” gör det. Så har jag haft det idag. Först fotboll och sedan måste vi handla på hemvägen. Handla mat till något jag vill provlaga och testa inför fredagens medverkan i Nyhetsmorgon. Egentligen finns receptet redan men jag drabbades av moraliska synpunkter på mitt eget recept! Kan jag använda tigerräkor? Om än odlade? Vem ska jag fråga? Och vad ska jag svara? Jag bestämmer mig för att ompröva mitt eget recept på Ceviche.

VI HANDLAR…

img_2800.JPG

Att jag ska laga sval mat för tropisk hetta har jag bestämt sedan en vecka tillbaka, så måtte nu bara hettan hålla i sig så maten kommer till sin rätt!

Jag tänker, jordgubbar, chévre, ingefära, hälleflundra, pilgrimsmussla, räkor, choklad och vanilj….

img_2811.JPG

img_2807.JPG

Och resultat och recept avslöjas fredag 13 juni i Nyhetsmorgon, med tanke på hur nöjd Rakel ser ut kan det vara värt att titta då!


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *