NYA TIDER!

9 juni - 2008 | 6 kommentarer

Mina barns sommarlov är annorlunda mot hur jag hade det som barn. Så fort skolan slutade flyttade vi ut på en ö i västerhavet. Jag hade ju en fördel att ha en mamma som var lärare och fick sommarledigt samtidigt som oss barn. Pappa var egen företagare och kunde ta långledigt, inte lika länge som vi andra men tillräckligt länge. Så länge att båda mina föräldrar faktiskt hade hand om simskolan på ön i flera år!

I morse körde jag Rakel och Beata till Fritids, fanns det över huvudet taget på 60-talet? Nu är det inte ett dugg synd om dem, de älskar sitt Linnélunden och det är inte många dagar de kommer att vara där under sommaren. Det blir idag och imorgon, sedan börjar fotbollskola, därefter blir det Midsommar, Marstrand, Skövde, Dalarö, Singö och lite till…

Själv har jag en tuff arbetsvecka, jag måste ju jobba undan för att kunna vara lite ledig och efter ledigheten blir det ännu värre…ibland undrar jag om ledigheten är värd stressen före och efteråt?!

Först på programmet står en catering på Thielska galleriet. 100 personer ska ha mat i den vackra parken på onsdag. Idag måste jag styra upp recepten, beställa mat etc. Annat som ska hinnas med idag är en ngenomgång av recept från recept.nu och kanske det viktigaste jag gjort någonsin, ett möte angående mitt varumärke, Monika Ahlberg!

Som sagt, det är nya tider, både för barnens sommarlov och mig och mitt varumärke!


Åsa! Tänk vad lätt det löste sig! Och hälsa din man! /Monika

monika | 2008-06-10 11:17:28

Tack! Vi gör som du säger och nu är du min mans favvis också......

Åsa | 2008-06-09 21:17:41

Millan! Andras glädje är den största glädjen! Vad kul att du blev så glad och framförallt fick inspiration! Rätt vinnare vann! /Monika

monika | 2008-06-09 10:58:45

TJIIHOO!!! Min vinst kom i dag, "Guldboken" min mat!!! Ska snart g ut i solen och njuta av alla läckra recept och härliga bilder, som verkligen, verkligen ger inspiration! Känner att jag också vill duka upp med härliga maträtter upplagda på underbara keramikfat (japp, så får det bli, ska ut o handla imorron!!!!) STORT jätte- tack!!!!!Från Millan

Millan | 2008-06-09 10:36:51

Hej Åsa! Ha, ha! Vilken ära! Med risk för att göra dig besviken så äter vi sillen först på vår midsommarfest, grillarna förbereds under tiden....sedan får potatisen vara kvar och andra tillbehör kommer till. Och nej, folk är inte mätta efter sillen, bara lite gladare efter snapsen! Och nu vill de ha annat i glaset! Lycka till och trevlig midsommar! Monika

monika | 2008-06-09 10:17:55

Ja, visst är det konstigt att tiderna förändras så. Jag och min familj ska ha stor härlig fest på midsommar. Börjar nu planera lite. Min man tycker absolut att vi ska grilla EFTER sillen. Är man inte mätt då? Kan man kanske både äta sill och grillat samtidigt..... Man kan ju såklart göra vad man känner för, men vad hade du föredragit? Du är ju min favviskock, så självklart får du bestämma.... Ha en superskön sommar!!

Åsa | 2008-06-09 09:39:47

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *