FREDAG 13!!

13 juni - 2008 | 10 kommentarer

Tänk att jag klarade det! Att sitta där bredvid Jenny som inte för så längesedan dissade mig totalt i sin blogg! Det var hon som var den elaka tvmänniskan jag berättade om …….Jag var sååå nervös inför vårt möte och på gränsen till illamående på vägen dit i morse klockan 5. Dessutom malde det hela tiden i mitt huvud att det var fredag den 13,e och då inte så konstigt om allt skulle gå fel!

Jag hade planerat att fråga henne om hon kunde vara så snäll att nästa gång jag får äran att vara med i hennes blogg åtminstone kunde sätta in en bild på mig och Thommy där vi var lite snyggare än på den hon valt, (vi såg inte kloka ut, både arga, bittra och sura!)

Var också lite sugen på att se hur hon skulle se ut när hon förstått att jag läst att hon tyckte att jag hade elaka ögon och sannerligen inte lyckades inspirera henne till någon som helst matlagning…

Men dels tog mitt goda jag över och dels så vågade jag faktiskt inte…..

Men nu är det över och Bodil Cornell från Eldrimner ringde och frågade om jag kunde komma och hålla en inspirationskurs på Saerimner i höst. Så klart jag kan, jag älskar vad de gör däruppe i Jämtland och det var för övrigt där jag höll min första kurs! Och nu ska jag iväg och äta lunch med en framgångsrik företagarkvinna som vill att jag blir hennes mentor!


Hej Anna! Det skrevs i maj , någon gång mellan 12-15 maj och jag kan inte hitta det nu heller!! Ha! hon kanske har tagit bort allt, kanske faktiskt ångrade sig.... /monika

monika | 2008-06-15 18:24:21

har letat i Jennys blogg för att se vad hon skrev om dig men hittar det inte. Vilken dag skrev hon det? I vilket fall kan man ju undra hur hon kan sitta och prata illa om andra ( eller vad hon nu skrev) när hon inte är speciellt rolig själv? Hon är ju rena sömnpillret faktiskt. HOn borde kanske se lite på sig själv först och tänka efter?.

Anna | 2008-06-15 08:46:44

Ha, ha Mia! Det är alltid kul med andras syn på det hela! Själv är jag fortfarande mest lättad och glad över att det gick som det gick! /Monika

monika | 2008-06-14 13:25:16

Hej Monika, Läste Jennys blogg igår, hon skriver att hon gav sig själv en sovmorgon, kanske med flit och så spekulerar hon vidare om vad som skulle hända om hon gjorde det (struntade i att komma till studion) osv... Jag tror att den korkade människan var lika nervös som dig inför tvprogrammet! Det går an att vara kaxig när man inte behöver träffa personen i fråga, men nu har hon förhoppningsfullt lärt sig något... Måste säga att jag trodde att hon var en trevlig person, men det är hon tydligen inte. Och slutligen ögonen, titta på bilden av henne på bloggen så ser du två kalla vassa ögon! Och det är nog så att du ger henne dåligt samvete, hon skulle vilja vara som du men orkar inte-därav detta på hopp på dig! Lite amatörpsykologi från mig till dig :) Mia

Mia | 2008-06-14 09:13:17

Anna Carin! Vilka underbart härliga ord du ger mig! Tack så jättemycket och trevlig helg! /monika

monika | 2008-06-14 08:03:29

Hej Monika.. En större människa ger inte igen..utan total ignorerar elaka kommentarer. Du är en mycket vacker kvinna och ger jätte många inspiration till att göra maten och miljön vackrare. Som jag har skrivit en gång tidigare..så är det en fröjd och en lisa för själen att titta på dig när du lagar maten. Du har så mycket fantasi och omsorg i det du gör..och DET lyser ur dina ögon. Hoppas du kommer snart igen på tv!! Förresten..du har en ur-mysig blogg också!! Kramar till dig// AnnaCarin

AnnaCarin | 2008-06-13 20:48:52

Eva! Du har rätt, vilken tur att jag inte "gav igen", hade förresten aldrig vågat heller.... /Monika

monika | 2008-06-13 19:02:51

Känn dig stolt över att du inte sa något - bara för att andra människor beter sig "lågt" behöver man inte sänka sig till deras nivå! Ledsen att jag inte kan se dina program härborta i Kanada. Ska köpa några av dina nya böcker när jag kommer hem på semester i sommar som kompensation. Trevlig helg! Eva

Eva | 2008-06-13 18:36:30

Åh, Catharina! Tack! Och vad kul att du gillar min blogg! Trevlig helg till dig också! Monika

monika | 2008-06-13 15:26:29

Om det är någon som har elaka ögon så är det väl hon och INTE du. TACK för en fantastiskt trevlig och inspirerande blogg! Trevlig helg! //Catharina

Catharina | 2008-06-13 15:00:55

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *