SEX AND THE CITY!

16 juni - 2008 | 5 kommentarer

Idag blir det en annan sorts uppladdning här, ikväll är det galapremiär på ”Sex and the city” och jag ska gå dit med ett gäng glada tjejer! Lite komiskt är det eftersom jag lyckats med bedriften att inte se ett enda avsnitt av denna populära serie. Men nu får jag ju chansen till en rejäl dos!

Jag frågade just en av mina bästa väninnor som följt den slaviskt sedan starten vad jag bör svara på frågan vad jag gillar mest med serien. Hon svarade att jag skulle säga som följer; -Jag säger bara Mr, Big!

Jag får lita på henne, har ju inget val såvida inte någon av Er kan komma med något annat slagfärdigt??!!

Efter filmen är det fest på Josefina men jag får vara lite som Askungen idag och göra en rätt tidig kväll eftersom jag ska prata sommarmat i radio imorgon bitti klockan 8. Det ska ske i en direktsändning från de alldeles nya och fina spårvagnarna som går mellan Norrmalmstorg och Djurgården.

Och som alltid när något sänds direkt bör ju inte alltför mycket gå fel!


Anna och AnnaCarin! Filmen var underbar tycker jag, på något sätt gav den lite girlpower till mig, många skratt och tjut! Vad glad jag blir AnnaCarin att du får kraft och energi av mig! Det gör mig stolt! Tack! /monika

monika | 2008-06-17 08:24:59

Åå..visst är Mr Big..läcker..har sett hela serien och filmen redan..Tyckte den var si så där..väntat innehåll..Såg den från USA när den kom. Ja..visst gör vi ett bra jobb inom vården..själv så är jag mentalskötare/undersköterska och slitsamt många ggr.Har jobbat med det sen jag var 16 år..är nu 42 år ung... Därför är det extra härligt att läsa om en sån positiv och framåt kvinna som du Monika..Jag får extra kraft och energi..även om inte jag springer på premiärer..

AnnaCarin | 2008-06-16 23:23:27

Hej underbara Monika OHHH!!! Jag längtar efter att se filmen...Jag har sett bara sista serien men blev mycket förtjust i den. ...och så klart i Mr Big och Carrie som kommer att bli den gamla kvinnan som bodde i sina skor.... Hoppas att du får en trevlig kväll. Hälsningar Anna

Anna F | 2008-06-16 19:01:59

Berit! Jag önskar att alla förstod vad ni inom vården uträttar, liksom de inom barnomsorgen och äldrevården! Jag är full av beundran för Er och kommer alltid att yrka för att höja era löner och respekt! Sedan ska du veta att de flesta tycker som jag.... Dessutom låter mitt liv kanske lite roligare än vad det är, det är inte alltid helt enkelt att känna en sådan press på allt man ska prestera och leva upp till...men visst har jag ett spännande liv och framför allt 3 härliga friska barn! Och då håller jag mig till Mr Big då? Kram Monika

monika | 2008-06-16 12:16:57

Radio, TV, böcker, priser, det måste vara härligt att vara så eftertraktad och få positiv respons på allt slit! Jag arbetar själv inom vården och är inte så bortskämd med den varan.... Mr Big, jag säger bara .....mums!

berit | 2008-06-16 11:40:17

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *