SÅ VAR VI PÅ VÄG TILL MARSTRAND!

22 juni - 2008 | 2 kommentarer

Den här sommaren blir inte riktigt som vanligt. Vår Marstrandsvistelse blir kort, endast fram till torsdag mot annars en månad! Jag har förlikat mig vid tanken av att ha en Stockholmssommar även om det inte var helt lätt. Västkustfödd som jag är så är jag helt beroende av det salta Västerhavet, badar egentligen inte alls i Stockholm och jag som älskar att bada!

Den här sommaren kommer jag dock att behöva lära mig att bada i Stockholms skärgård då vi ska tillbringa flera veckor där, både på Dalarö och Singö……

Hur som helst så är vi nu på väg och vårt svenska landskap susar förbi utanför tågfönstret!

img_2906.JPG

Jag gillar verkligen att åka tåg. Det är skönt att luta sig tillbaka och se landskapen susa förbi, Sverige är vackert, barnen kan röra på sig fast just nu busar de mest!

Och lunchen! Det är väl det negativa med tågresan. Lunchen var förskräcklig! En ”gummipizza” och en så kallad lasagne att värma upp i en micro, (jag tillhör de människor som aldrig införskaffat en micro…) Tittade lite på räksmörgåsen och salladen,,,,men nej! Tänk att det inte ska gå att servera bättre mat på tågen!


Hej Berit! Ja, även om jag kommer att få göra små attacker av jobb vilket tillhör det freelansande livet så ska det bli skönt! Ha det så jätteskönt Berit! /Monika

monika | 2008-06-23 09:23:17

Min semester har också börjat, så nu ska vi njuta så mycket vi bara orkar! Kram

berit | 2008-06-23 08:57:12

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *