BÅTFÄRD TILL FYRA BRÖLLOP OCH ETT BAD..

27 juni - 2008 | 2 kommentarer

Flickorna och jag tog bussen in till stan för att hoppa på båten till Fjäderholmarna vid Nybroplan. Egentligen hade vi ju kunnat stanna hemma och hoppat på båten då den passerar Blockhusudden om jag bara var säker på att den skulle stanna vid vår brygga……

Rakel och Beata på bussen.

img_3093.JPG

Beata och jag på bussen med min sommarbok och en bukett rosor som är presenter till Petra.

img_3094.JPG

Vi bjöds på en vacker båtfärd från Strandvägen till Fjäderholmarna med en fin gammal Waxholmsbåt. Stockholm är fantastiskt vackert från sjösidan på sommaren!

img_3096.JPG

Och därtill serverades ett glas champagne! Väl framme fick vi en härlig knäckebrödssmörgås med nystekt strömming och jag tänker vilken bra och enkel rätt att bjuda på när som helst egentligen! Gott knäckebröd och knaprigt stekta strömmingar….

Föreställningen är igång…. Fina Petra och Ulf…..

img_3100.JPG

Publiken….

img_3101.JPG

Föreställningen är en perfekt familjeutflykt. Barnen skrattar mycket och det är inte så svårt att sitta still på en utomhusteater där tystnaden inte är total. Det kan inte vara helt lätt att stå på utomhusscenen och konkurrera med måsar, båttutor, vågsvall, vindar och överförfriskade människor….

Och på hemfärden lyckades vi få kaptenen på Ballerina att släppa av oss vid vår brygga på Blockhusudden, vilken lyx!

God Natt! Det blev bara 4 inlägg idag trots allt….men man är ju inte mer än människa!


Bra chef med god smak tycker jag....... /Monika

monika | 2008-06-28 08:43:10

Vilken härlig färd, vad bra att alltid ha den perfekta gåvan för vem blir inte glad för en kokbok? Jag har precis kommit på att det är din första bok som jag har bakat som en galning ifrån när jag jobbade på ett Cafe/konditori, jag kunde baka morotskakan och banankakan utantill och jag har fortf inte kunnat göra dessa "privat" för jag var så trött på att riva massor av morötter för hand varje dag och stå och skiva bananer så det sitter i hihih Och nu kom jag alltså på att det är ju din första kok/bakbok som jag använt så mycket när jag jobbade, boken fanns på jobbet och var min chefs favoritbok. Fick även i uppdrag att göra pepparkakshuset i den men jag gjorde ett annat eget istället men min chef ville absolut ha "ditt" kommer jag ihåg ;O)

Cat | 2008-06-28 08:39:58

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *