TEKNISK SUPPORT, GOD LUNCH PÅ ZINK GRILL OCH STÖLD!

27 juni - 2008 | 0 kommentarer

Var idag uppe på Allt om mat redaktionen för att få teknisk support med min dator, jag hade råkat trycka på ”fel” knapp någon gång under Marstrandsvistelsen och låst en funktion…..Tog fina bilder på Susanne och mig och skulle vänta med mitt inlägg tills jag kom hem för att kunna få med bilden!

Väl hemma och ytterligare flera bilder tagna på lunchen med ”HälsoPeder”, med underbar mat på Zink grill….upptäcker jag att min kamera är borta! Fy vad tråkigt!

Var inne i några affärer på hemvägen så någonstans har någon fått ”sin hand i fel väska”! Visserligen är min väska överfull och nästan varje dag är det någon vänlig dam som påpekar att jag borde stänga min väska!

Synd, nu blir det inga bilder på båtfärden till fjäderholmarna ikväll och på Petra! Suck vad tråkigt!


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *