LÖRDAGSARBETE!

28 juni - 2008 | 0 kommentarer

Klippte gräset, ansade rosorna efter nattens förödelse med rådjuren, grävde, min klocka gick sönder, gjorde buketter, sådde mer sallad, den förra är slut, vattnade, stod sjöblöt och vattnade eftersom det kom en skur, hade just hängt ut tvätt, åkte och handlade mat, ankbröst till middag, svarade på tusen frågor av en tjej om fläderblomssafttillverkning, kom hem, fyllde diskmaskinen och den startar inte! Försökte laga den, gav upp, blev sur och tänkte att man aldrig kan få ha en lugn och skön lördag, dammsög, skrev sedan detta, gick ut och plockade smultron till kvällens dessert, trädde upp några på ett strå, tog en bild till bloggen, känner mig bättre, ska duscha nu och sedan kommer vänner på ett glas vin!

Smultron på ett strå;

img_3105.JPG

Fick diska för hand!

img_3106.JPG


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *