DOUGLAS, EN FÖRVIRRAD BARON OCH NY FOTBOLLSCUP…

6 juli - 2008 | 0 kommentarer

Gårdagen bestod mest av storstädning, skönt för här var verkligen rörigt. Sedan var det dags för William att packa fotbollsbagen igen. I morse åkte pojkarna till Dalarna för att spela Dalecalia cup och jag saknar honom redan!

Förväntansfulla Djurgårdare på Stockholm central i morse!

img_3266.JPG

Vi blev också, till barnens stora förtjusning hundvakter i går. En hund står högt upp på önskelistan hos alla i familjen utom för mig. Jag är livrädd för fler åtaganden i form av mer ansvar och måsten och är rätt så övertygad om att det blir jag som får ta huvudansvaret för vår eventuella hund!

Då är ju lånehundar att föredra! Och mycket riktigt, Douglas hade inte en lugn stund, fick springa efter pinnar och bollar i timmar tills han resolut bara gick och la sig under bordet i vardagsrummet och somnade!

Han vaknade inte förrän jag stekte fläskfilé och stod tätt intill mig vid spisen och väntade på att jag skulle tappa en köttbit på golvet. Vi beslöt att ge honom hans middag. Sedan fick han sitta hos Rakel i soffan….

img_3264.JPG

Efter middagen gick vi en kvällspromenad med Douglas för att sedan lämna honom i hans hem. Allt var frid och fröjd och vi gick och la oss vi med.

Klockan 4 i morse vaknade jag med ett skrik! En räfsa stack in i vårt sovrumsfönster som stod vidöppet, jag är inte särskilt lättskrämd men detta tog andan ur mig!

Hur som helst gick jag upp och tittade ut, och vad ser jag där? Jo, om inte Magnus, Douglas husse, tillika Baron och vår granne, stilig i frack och ber så hemskt mycket om ursäkt men han hittar inte sin nyckel……

Jag fräser åt honom att inte skrämmas så, fick nästan hjärtslag! och går och hämtar den nyckeln vi har till hans hem….Kan heller sedan inte låta bli att fråga hur det kom sig att han blev så sen eller tidig kanske jag ska säga? Bröllopet han varit på var ju på dagen??? Hade han nu äntligen blivit förälskad?…..?…..Roligt i så fall, han är verkligen en toppenkille, både trevlig och charmig och jag fattar inte att han går fri!

Söndagen har jag sedan ägnat åt höstrecept. Hade förträngt ett jobb för en matbilaga som måste plåtas i slutet av juli…….jag dyker ner i höstens fröjder…..

Imorgon reser vi utan William till hans Gudmor Charlott som bor i Skövde, i Skultorp närmare bestämt. Här blir det några dagar i ett torp med utedass!


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *