PÅ TÅGET IGEN….

7 juli - 2008 | 4 kommentarer

Så var vi på väg igen, med tåg till Charlott och regnet öser ner utanför fönstret……

Men Rakel är glad ändå!

img_3273.JPG

Men det är inte jag! Skaffade i fredags ett mobilt bredband för att jag skulle kunna blogga under alla resor, men som det tycks vara med det mesta nuförtiden så fungerar det inte! Trots att jag var i butiken och klagade igår och blev då lovad en manuell igångsättning…..Skäms Tele 2!

Fungerar inte!

img_3274.JPG

Som tur är finns kuponger att köpa i tågets bistro!


Ingen orsak, bara kul att Du gillar den! Och Lycka till! /monika

monika | 2008-07-09 17:21:42

Hej Monika, Den låter det som. Tack för hjälpen! ///Lotta.

Lotta | 2008-07-09 08:34:11

Hej Lotta! Vet inte riktigt vilken du menar, jag älskar "caprese" i alla former och har flera varianter på lager. Men jag har en variant där jag ugnsbakar körsbärstomater på kvist med salt och olivolja och serverar de hela kvistarna på ett stort fat med massor av mozzarella, riven i bitar, basilikablad och droppar till sist över balsamvinäger....hoppas det är den! /Monika

monika | 2008-07-08 21:51:17

Hej Monika, Jag såg dig laga en variant av capresesallad på TV med varma coctailtomater men nu hittar jag inte receptet någonstans. Denna rätt skulle pryda mitt buffébord och eftersom jag älskar vanlig insalata caprese kändes detta som en läcker variant? Kommer jag i håg fel? Ha en skön sommar! Hälsningar Lotta i Malmö

Lotta | 2008-07-07 13:24:05

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *