HEMMA IGEN,,,,,

9 juli - 2008 | 2 kommentarer

med näckrosor och loppisfynd!

img_3381.JPG

Näckrosorna ”lever”! Och mina blå rosenkoppar är bedårande från loppisen. Men mest glad är jag över att jag hittade några små kakformar som jag skall ge till min vän Anna Fleberg så hon kan göra sina underbara konstverk av dem!

Det bästa med att resa bort är ändå att komma hem!


Hej Lena! Åh, de är fantastiska! Anna Fleberg gör små hängen av dem som kan hängas i granen, påskriset eller i ett träd! Mina julformar är så fina att de hänger framme jämt i mitt kök! Ska fota dem och visa dig när jag kommer hem igen! /Monika

monika | 2008-07-17 11:30:39

Låter spännande med konstverk av kakformar, hur ser konstverken ut? Väldigt söta koppar!

Lena | 2008-07-16 22:27:38

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *