EN JÄKEL MED SMAK OCH STOR I MATEN!

17 juli - 2008 | 5 kommentarer

Åh, vad skönt att vara själv i mitt hus! Klart att det skulle bli för tomt om det var så för jämnan! Men nu är det riktigt skönt….

Hur som helst såg jag framemot att lägga mig i tid med en skön hög tidningar, stannade på bensinmacken och köpte tidningar och mjölk! Mat hittar jag garanterat i frysen ….

Och det gjorde jag! En ”lagom” portion för en, (eller tre vid finare tillställning! Skratt!) av tacokryddad köttfärssås, (antagligen tänkt till William inför eller efter en fotbollsträning och jättebra mat ”dagen efter”!)

img_3460.JPG

Äter och bläddrar förstrött i mina tidningar. Plötsligt blir jag glad, väldigt glad! Jag läser om ”Svenska kökshjältar”!

Och där står så här;

”Vi gillar henne för att;

hon är jordnära och elegant på samma gång och gör personliga och vackra kokböcker som kan användas på riktigt! Dessutom är hon en jäkel på både inredning och mode och petar aldrig i maten!”

Hur glad blev jag inte när jag såg att det var mig de skrev om!


Hej Charlotte! Vad kul att ni gillade gubbarna! Jag har en hel del recept med fläder....lägger ut det på bloggen inom kort! /Monika

monika | 2008-07-18 18:33:47

Halloj Monika! Hoppas du har det bra!Igår bjöd jag goda vänner på dina flädermarinerade jordgubbar oj vad gott!!! Har gjort egen fläderblomssaft och vill gärna ha lite fler tips om du har (en del står ju i dina böcker )men om du har tips på ngn god drink gärna med vin och även alkoholfri. Ha det gott!Kram Charlotte

Charlotte T. | 2008-07-18 12:57:43

Hej Monica! Är i stan fram till nästa torsdag - har du tid att träffas? Ring gärna. Kram

Susanne | 2008-07-18 10:05:46

Hej Johanna! Tack och Välkommen! "Bättre sent än aldrig.....heter det ju!" /Monika

monika | 2008-07-18 06:34:24

Hej Monika, Och tack för en härlig och inspirerande blogg. Upptäckte den faktsikt först igår men är redan fast. Skön och okonstlad med schyssta recept. J

Johanna | 2008-07-17 21:14:59

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *