JAG ÄR HEMMA EN SNABBIS!

17 juli - 2008 | 2 kommentarer

Det bästa med att vara ”nära” på sommaren är att man lätt kan ta sig hem, en snabbis! När vi är på Marstrand är det fööööör långt att åka hem några gånger….men si idag fick jag lust! Och lätt och fort gick det från Dalarö…vattnar lite och njuter av ensamheten…….

Och Lena! Här är Annas konstverk från julen med kakformar…….

img_3458.JPG

img_3457.JPG


Lena! Din son kan vara glad att han har en så rolig mamma som du!! Och beträffande loppisar är jag likadan, kan inte stå emot något som är fint på ett visst sätt....och mina skåp är också fulla, överfulla! /Monika

monika | 2008-07-22 21:12:41

Coolt! Själv är jag också besatt av kakformar, men till att baka med. Samlar just nu på mig små bakformar till att göra studenskor till min sons studentdag, kan ju nämna att han är 8 år nu...... Min vännina påpekade vänligt att till hennes sons student är det bara två år till, så jag kan få "provbaka" dem till dess..... Hittar jag nått nytt på loppis så köper jag det trots att skåpen är fulla. Extra glad blir man om man hittar nåt som man inte har. Tack för en trevlig blogg! Lena

Lena | 2008-07-22 16:49:27

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *