KYCKLINGBEN OCH MANIKYR!

20 juli - 2008 | 2 kommentarer

Nu har bildprogrammet på min dator hängt sig! Jag är arg har provat stänga av och sätta på tre gånger och nu beslutat mig för att strunta i det och lägga in bilderna imorgon! Tills dess får ni föreställa er det hela!

Min frukost, dofilus och bärkompotten från igår!

img_3507.JPG

Därefter min joggingtur i gråmulet väder…men si när jag joggat klart var himlen klarblå och det artade sig till en fin och varm sommardag!

img_3509.JPG

Mina blommor från Blockhusudden….

img_3508.JPG

Och sedan ville flickorna göra manikyr….på både tår och händer. Vi vill ju vara fina imorgon när vi fyller år sa de i kör! Inget att välja på., fram med fotbad och lack!

img_3521.JPG

Middagsmat, ja! På en liten ort med en Icabutik finns inte mycket kvar en söndageftermiddag….och jag är ingen vän av frysdisken men det var dit vi fick vända oss. Kycklingben ropar barnen och jag handlar en påse frysta kycklingben….

Har marinad hemma och slänger på den på kycklingbenen som tittar hotfullt på mig!

Fräser dem sedan i vår allt för lilla stekpanna på mycket hög värme! De blir fint brända, och får en härlig yta. Bra tänker jag och häller lite vatten i pannan och slänger ner 2 hönsbuljongtärningar…skivar ner en morot, lite blast av en salladslök och några basilikablad… väntar… det ser gott ut och häller på en skvätt matlagningsgrädde.

img_3526.JPG

Kokar ris och gör en sallad. Barnen åt som besatta!

Och imorgon är det ingen vanlig dag, då är det Rakel och Beatas födelsedag!


Gud Cat! Du är duktigare än jag! Har kämpat hela dagen med min trötta dator!!! Och tårtan, den gjorde vi tillsammans med det som fanns till hands! Rakel och Beata hälsar och tackar för gratulationerna! Tycker det är hur kul som helst! Och visst vi/de hade 18 ljus i tårtan! /Monika

monika | 2008-07-21 21:01:47

Hip Hip Hurraaaaaa, Hurraaa, Hurraaaa, Hurraaaaaaaaaaaa för Rakel och Beata idag!!! Stort GRATTIS på eran födelsedag! Mina tvillingr fyller år om mindre än 3 veckor och jag vet hur speciellt det är när de fyller år, man får fira dubbelt så mycket. De väljer varsin dag där de får bestämma förrätt, huvudrätt och dessert helt själva. Och så får de välja vad de vill ha för tårta, jag har bla gjort en Bikupa, Sandslott under havet, Älvkung och Älvdrottning, Törnrosa, Träd m skogsdjur, Tomtebobarnen osv... Ha en superdag idag tjejer och eran underbara härliga mamma också.

Cat | 2008-07-21 08:17:42

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *