NU BÖRJAR JAG FÅ NÅGON SLAGS JOBBÅNGEST…….

23 juli - 2008 | 6 kommentarer

Låg helt sömnlös inatt och undrade vad det hänt med mig? Jag som alltid ”legat före” i mina jobb och varit extremt planerad och ”duktig” har nu bara skjutit och skjutit och skjutit på jobb som närmar sig med stormsteg!

Dessutom brukar jag hinna med oförutsedda uppgifter som dyker upp vilket det gjorde igår och på något sätt blev den utlösande faktorn när jag hörde mig själv tacka nej….

Nästa vecka ska två stora jobb göras och jag har inte skrivit ett enda recept! Därtill ska det provas kräftor för Svenska Dagbladet…..hur ska jag hinna?

Beslutar mig till slut trots allt för att ”unna mig” denna ledighet och ger mig ut på en joggingtur för att springa av mig den värsta ångesten….

Eller är det kanske någon som har ett bättre tips för att få disciplin och inspiration tillbaka?


Hej Millan! Jisses vilka komplimanger du häver ur dig! Tack så jättemycket, nu blev jag ännu gladare, skratt! /Monika

monika | 2008-07-29 09:19:09

God kväll Monika! Ja, det är bara och instämma, Du är verkligen värd att "vila" och ha det "gött" några veckor nu i sommar!! Till hösten blir det väl ännu mera full rulle på dig och det blir tyvärr kallare och mörkare ute! Njut du duktiga och alltid GLADA gulliga Monika! ps.jag blir ALLTID så GLAD och få läsa dina goda recept! Du e´såå bra helt enkelt!! Kramisar Camilla :-)

millan carlberg | 2008-07-28 20:55:21

Mamma, Anna och Maria! Tack! Ska försöka "tagga ner" och njuta, bli lite lat helt enkelt! Skratt! /Monika

monika | 2008-07-24 09:45:16

Inspirationen finns där inom dig och efter sköna, soliga semesterdagar kommer du att vara "taggad" och full av inspiration även om det kanske känns tveksamt nu - det är ett som är säkert! Unna dig ledigheten, och njut! Ha en fortsatt härlig sommar!

Maria | 2008-07-24 06:44:54

Hej underbara Monika ! Livets hemlighet : ALLT KOMMER ATT BLI BRA!!! Du förtjänar att "unna"dig denna ledighet och bara vara...Och i frågan om disciplin - DU ÄR EN MÄSTARE!!!! Ha det bäst Kram Anna

Anna F | 2008-07-23 15:37:14

Kära dotter! Njut nu och "unna"dig de här underbara dagarna som säkert ger Dig både kraft och inspiration till arbetet som väntar!Din arbetskapacitet känner jag till och den är otroligt stor så jag vet att allt kommer att bli klart i tid .Lite avkoppling gör" säkert susen"

mamma | 2008-07-23 13:07:21

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *