DET BLIR INTE ALLTID SOM MAN TÄNKT SIG…

27 juli - 2008 | 2 kommentarer

Dagen fortsatte i smutstvättens tecken…sedan var det Råsunda, DIF-HIF. William fick åka redan halv fyra för att vara på plats som ”bollkalle”.

Beata trilskades hela dagen att hon inte ville vara ”knatte” just idag utan en annan dag och jag försökte förklara att så går det inte till här i livet, att man först vill, får platsen och sedan ändrar sig, då blir det tomt där hon skulle stå och folk blir besvikna och ledsna!

Vi kommer iväg till slut, jag säger att jag följer med in i spelargången (lite nervös är jag när jag lovar det för jag vet inte ens om det är möjligt!) och vi åker hem direkt när de gjort sitt. Det är varmt, stekhett närmare bestämt och även jag vill faktiskt helst stanna hemma, har massor med jobb att göra!

Väl där får jag faktiskt mitt VIPkort!

img_3635.JPG

Väl inne i omklädningsrummet ska de fixas till….

img_3637.JPG

Kerstin, underbara Kerstin som är mamma till hela Djurgården förklarar hur viktigt det är att alla gör vad de ska och delar ut spelarna……vem man ska få gå in med på plan.

img_3645.JPG

ALLA vill gå in med Henke Larsson så klart och när Rakel blir lagkapten för Djurgården bryter Beata nästan samman, då är livet föööör orättvist!

Men si, där gick hon tji på sin syster som överlämnade rollen åt henne! Storartat Rakel! När alla är kontrollerade och klara, att strumpor sitter rätt, tröjor instoppade mm, mm, så tar jag ett lagfoto!

img_3642.JPG

Och här väntar de nervöst…

img_3646.JPG

Äntligen på plan!

img_3651.JPG

Sedan åker vi hem och jag planerar en lugn och tidig kväll, en god sallad med smörstekta kantareller, strimlad biff från lunchen och ETT glas rosé!

Precis när jag ska sätta mig och äta kommer Magnus, ungkarlen, Baronen, min granne ni vet från tidigare och är sällskapssjuk. Jag säger att det är fel dag men bjuder honom ändå på ett glas vin och beklagar att jag inte har en god sallad åt honom också…..

När killarna, William, Thommy och Ville kommer hem vid halv nio är han fortfarande kvar och alla vill ha mat. Jag steker fläskfilé, kokar färskpotatis och gör en tomatsås mot att Magnus och Thommy tar in all tvätt! Magnus viker till och med tvätten!

Och vi får en underbar kväll, tänk att det alltid är så att de ”spontana” middagarna blir de allra bästa och imorgon bara måste jag upp sju och skriva hela dagen!


Anna! Söta, snälla Du! Jag hinner inte med allt, men Gudarna ska veta att jag verkligen gör mitt bästa! Och idag har jag tagit mig ordentligt i kragen och sitter som klistrad vid datorn och skriver recept till ett jobb senare i veckan...Kram Monika

monika | 2008-07-28 11:25:29

Hej underbara Monika! Du är en mästare på det mesta!!! Hur hinner och orkar du med allt??? IMPONERANDE!!! Ha det bäst Kram Anna

Anna F | 2008-07-28 08:28:26

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *