HUTLÖS VÄRME JUST IDAG!

31 juli - 2008 | 5 kommentarer

Just idag när jag ska laga 10 hösträtter till en tidnings Septemperbilaga så är det varmare än någonsin! Emma, fotografen och jag turas om att flyta bort i värmen…men jag tycker det är rätt så orättvist för hon behöver ju inte synas på bild!

Hur som helst tror jag vi fick till det, och det rätt ordentligt faktiskt! Maten var gudomligt vacker i mycket violetta, vinröda, bruna och mörkt röda nyanser!

Desserten, på alla fotografers favoritplats, jag i gungan!

img_3684.JPG

Och flickorna höll på att få värmeslag och gick och gnällde, till slut fanns inget annat val än att låta dem hjälpa till!

img_3681.JPG

Och nu ska det bli middag! Men idag är det enkelt, jag är helt oresonlig! Det blir rester!


Helena! Du är inte alls tjatig! Jag har tänkt flera gånger under veckan att nu ska jag ringa......men som du ser har det varit en del att pyssla med! Butiken ligger på "Rådhusplatsen" och heter Konsthantverkarna tror jag....Konstigt att de inte sa något på Agaton, för jag tyckte mig faktiskt se ett där också, men då inte i en kedja utan i ett snöre.....När Du funnit ut vem det är vore det kanon om du orkade skriva en kommentar, det är hur många som helst som undrar.... /Monika

monika | 2008-08-01 16:08:08

Hej Monika! Hoppas jag inte upplevs som tjatig.... mejlade dig förra fredagen re: ditt fina halssmycke(hjärta) som var med på bild den 18 juli. Ser att du har haft fullt upp med olika aktiviteter under den gågna veckan. Jag kan själv kontakta butiken, tänkte bara om du kommer ihåg var butiken låg eller heter, har hört mig för med Agaton nere vid Turistbyrån på Marstrand, men där fanns det inte. Trevlig Helg Soliga hälsningar Helena

Helena | 2008-08-01 15:57:15

Hej Camilla! Jag fick eller rättare sagt, tog mig ett glas kallt vitt när jag var klar, av doppet blev dock intet...diskade och skurade köket och tog ett glas till! Och du har helt rätt! Det är en matbilaga och ingen semesterbilaga, skratt! /Monika

monika | 2008-07-31 20:45:27

Hej igen! Förlåt, jag som har börjat arbeta i denna värme tänker åter på semester men din bilaga har ju inget mé semester och göra. Sorry för stavfelet! Skyller på värmen, åskan är nog på väg tyvärr..... Må så gott! Ciao! /Camilla ;-)

millan carlberg | 2008-07-31 19:54:03

Hej Monica :-)!! Bra jobbat i värmen, hoppas du kunde åka iväg och ta ett dopp och "kyla ner dig" ¨å eftermiddagen!! Hoppas ngn bjuder dig på att kallt glas chablis ox´å, det är du värd:-) Jag kommer ABSOLUT att köpa septembers semesterbilaga!!! Kramar i värmen ;-) /Camilla

millan carlberg | 2008-07-31 19:32:25

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *