ÄNTLIGEN….

2 augusti - 2008 | 0 kommentarer

regnar det! Det började redan på förmiddagen, ökade, avtog och fortsatte! På något vis känns det skönt, jätteskönt… även om jag till nästa vecka gärna tar tillbaka lite sol eftersom jag då har fått en stuga till låns av mitt bokförlag, på Singö utanför Grisslehamn!

Redan i morse när jag tittade på Nyhetsmorgon började jag skratta! Johan Hellström, före detta dansare, numera skicklig frisör blir intervjuad i mataffären om transfetter. Inte nog med att det är förskräckligt att vår mat innehåller så mycket skit som vi inte ens vet vad det är och att allt detta finns i så många fler produkter än vad vi tror, dessutom är skadliga för oss människor, inte minst barnen,,, Men när Johan utbrister med sin härliga charm;

-Menar Du att detta, transfetter finns i maten? Det låter ju som något som har med Europride att göra! Då skrattar jag nästan ihjäl mig! Han är för go bara!

När jag förklarat vad Europride är för flickorna och att det idag sker en karneval, ett tåg som kommer att vandra genom Stockholm i flera timmar som en manifestation för att alla ska få älska den man vill så bara måste vi in till stan och delta i detta.

Vi ringer Johan och Axel, (Johan är Beatas Gudfar och Axel hans älskade) och undrar om de kommer att vara där…men får inget svar! (Kanske är de på Marstrand, är Ni?)

-Vi åker ändå och när åker vi? frågar dem stup i kvarten!

-När Susanne har varit här med sin kompis Helena och hämtat porslinet de vill låna till festen på lördag, svarar jag…

Hmmm, vilka ska vi ta???

img_3696.JPG

De här blir nog bra…

img_3692.JPG

Och så for dem iväg med faten…och vi till stan!

Vi började med att köpa var sitt par skor, det är ju Rea! Men när jag provar mina skor genom att steppa i affären dör nästan mina döttrar och ropar att jag är knäpp! Jag är glad att jag är knäpp svarar jag och skärper till mig!

Vi var en timme före utsatt tid för starten av tåget vid Humlegården och hörde musiken, rytmerna och glädjen i hela Sturegallerian!

När tåget väl börjar rulla, så kan jag inte annat än konstatera att vi är härliga vi människor när vi förenas kring något, en idé, en övertygelse eller vad det nu må vara. Vilken glädje och vilken styrka hela tåget utstrålar! Det är verkligen fantastiskt och regnet känns inte alls!

img_3698.JPG

Och när vi ser en helt rödmålad kvinna tänker vi alla tre på kräftor,,,,,,i dessa kräfttider! (…vi ser förstås att hon vill vara djävulsk…skratt!)

img_3699.JPG

När flickorna tröttnat på att vara för korta för att se allt vill de gå till BR och handla upp födelsedagspengarna från Mormor och Yvonne….

Vi kommer hem med två hundar, suck! som både kan göra vacker tass och nosa upp försvunna saker. Men kanske är det allra bästa ändå; de låter högljutt när de vill gosa och ännu värre om man inte gosar med dem just då! Som sagt, det är väl kärleken vi alla vill åt!

img_3702.JPG

Och på tal om kärlek, i morgon ska jag äntligen hämta hem William! Han har varit borta alldeles för länge nu….

Och nu blir det mat!


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *