KRÄFTKÖPARTANKAR?

2 augusti - 2008 | 0 kommentarer

Då bör Ni köpa Svenska Dagbladet idag! Där presenteras vårt förödande resultat av onsdagens kräfttest. Och det kan väl sägas nu, att vi var ändå rätt så snälla i vår bedömning! De flesta hade övervägande ”smakfel” som för salta, ingen dillsmak, artificiell salt och dillsmak om de ens smakade någonting alls eller än värre avlopp eller mögel!

En annan slutsats var väldigt tydlig, störst är verkligen inte bäst! Tvärtom var den största jumbo kräftan både grotesk och smaklös! Så passa Er alla giriga, Ni gör verkligen ett bottennapp om ni väljer dessa!

Nej, satsa på Vätternkräftan, Vackra i färgen, fint skal, god smak, lent smör och jag tycker mig känna att de kommer från klart och fint vatten!


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *