080808

8 augusti - 2008 | 0 kommentarer

Född som Göteborgare känner jag ju inte riktigt det magiska med dagens datum men en äkta 08 har ju all anledning att ge sig ut i Stockholm och fira! Det finns aktiviteter över hela staden både för barn, ungdomar och äldre! William sa just att han ville surfa på Stureplan….hmmmm!

Rune Kalf-Hansen är en gullig och trevlig dansk kock. Visserligen har han bott i Sverige så många år nu att han blivit Svensk. Han har länge drivit det ekologiska budskapet framåt och jag tycker väldigt mycket om Rune, söt är han också! Skratt!

Hur som helst har han just idag/ikväll klockan 19 närmare bestämt en Matshow på Kulturhusets tak. Som gäst har han bjudit in danska skådespelerskan Anne-Grethe Bjarup Riis (som vi känner igen från Anna Pihl). Jag förmodar att det blir ett både intressant och roligt samtal dem emellan medan de lagar mat under 90 minuter, (jag är nästan lite avundsjuk, sånt tycker jag är kul!) och sedan utlovas smakportioner, minst 150 stycken och allt detta för 8 kr! Gå och titta, lyssna och smaka!

Själv måste jag sitta och jobba, skriva recept till ett reportage som ska plåtas nästa vecka, tur att vi åkte hem!


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *