MITT HJÄRTA HAR GÅTT SÖNDER!

11 augusti - 2008 | 6 kommentarer

Alltså inte mitt livsviktiga hjärta men mitt halsband!

img_3750.JPG

Mitt älskade hjärthalsband gick bara mitt itu! På ett sätt var det bra, det fick mig att verkligen gå till botten med vem som har tillverkat det, eftersom flera har frågat både i livet och på bloggen och jag hänvisat till Hantverket på Marstrand.

Men det visade sig att även för mig var det omöjligt att via Eniro få numret till Hantverket på Marstrand…Till slut dock, via Kerstin som bor på Marstrand så kommer här till glädje för de som tyckte om det, namn och nummer till själva hantverkaren!

Ulla-Britt Reuterberg 0302-14445

Heja Ulla-Britt! Nu får Du göra hjärtan och svara i telefonen!


Hej Catharina! ÅH, vilken komplimang, precis så som du beskriver mötet med mina böcker vill jag och har menat att så ska det vara, därför blir jag ju förstås extra glad! Och Rosendalsboken, ja det är klart att den är speciell, det var ju den som startade hela kokboksfloden och det går aldrig att göra om! /Monika

monika | 2008-08-12 20:23:36

Hej Linda! Och vad roligt! Vilket bra val! Du kommer få hur kul som helst, det är härligt med mat! Och kan du imorgon? Skratt! Jag kontaktar dig, klart du ska vara med mig här i mitt kök! /Monika

monika | 2008-08-12 20:18:29

Hej Monica, Jag förstår om är stolt över din bok "Min Mat", du bör vara stolt över alla dina böcker som samtliga är så härliga, personliga och inspirerande att läsa och som verkligen öppnar läsarens alla sinnen. Förutom "Min mat" är "Rosendahls Trädgårdscafé" min favorit. Det var sistnämnda som fick upp mina ögon för dig som kokboksförfattare, denna underbara bok med alla recept, foton och texter från dina vänner och bekanta, nära och kära. Jag vet inte hur många gånger jag suttit och bläddrat i den och fått inspiration. Tack! Att kunna förmedla glädje och kärlek till mat som du kan är verkligen imponerande. Ha det gott! //Catharina

Catharina | 2008-08-12 16:51:42

Hej Monika Jag läser din blogg ofta och inspireras. Jag har kommit på att utbilda mig till kock nu när jag är "lite" större (31år) och 3 barn senare har alltid gillat mat och jag brinner vekligen för detta. Har köpt några av dina böcker och jag avgudar dom. Ditt jobb med att göra kockböcker och medverka vid div saker verkar vara ett riktigt trevligt jobb. Skulle mer än gärna följa med dig en dag på studiebesök i ditt spännande kockliv ;). Kram Linda

Linda | 2008-08-12 14:31:18

Hej Lena! Ja visst är det trist, jag blev "sjukt ledsen" som William skulle sagt! Men nu ordnar det sig! Gulliga Ulla-Britt som tillverkat det skickar en ny kedja så jag är glad igen! Vilken bra present du fick! Skratt! Men det är faktiskt den boken, av alla 14 stycken jag skrivit som jag är mest stolt över! /Monika

monika | 2008-08-12 10:47:34

Hej Monika! Trist med ditt fina hjärta, jag har ett liknande, fast med två hjärtan fastkilade i varandra, inget hantverk direkt, köpt i vanlig guldsmedsaffär på utförsäljningsrea... Men jag gillar det! I allafall så hade jag kräftfest i fredags och fick av en av gästerna din bok "Min mat", det var väl en trevlig present?! /Lena

Lena Pe | 2008-08-12 10:37:45

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *