PHU, PUST OCH SKRATT!

13 augusti - 2008 | 13 kommentarer

Tänk om människor egentligen förstod vilket meck som ligger bakom en enda bild! Allt ifrån vilken tallrik som ska användas, till blommor, andra dekorationer, bestick eller inte och inte minst ljuset! Och ska man då som vi idag fota 12 maträtter blir det en del att diskutera!

Men, Hej vad det gick! och hur kul var det inte att jobba med Wolfgang igen?! Wolfgang Kleinschmidt som var min ständiga följeslagare under ett par år, två böcker, ”Monikas örtamat” och ”Picknick för alla tillfällen” samt ett otal antal tidningsjobb….sedan skiljdes våra vägar men i dag dök han upp igen, nästan en timme försent som vanligt, skratt! Det är ändå härligt att vissa saker ständigt är sig likt!

På eftermiddagen kom Birgitte! Och då blev allt ännu roligare! Dessutom fick jag på mig min nya blus!

img_3770.JPG

Vi skålade i hennes vackra glas! (som ni kan komma över genom att kontakta henne på birgitte.sondergaard@comhem.se) och sedan åt vi upp nästan all maten!

Därefter började det tråkiga för mig, städa köket, diska, diska och diska!

img_3773.JPG

Men si, även rester kan vara vackra!

img_3774.JPG


Hej Lilian! Sylttrattarna tyvärr lite svåra att få tag på för privatpersoner, dumt nog för de är väldigt bra! En del så kallade essensaffärer brukar ha dem och de är ganska vanliga på loppis! Kanske för att människor inte förstår vad de ska ha dem till! Skratt! Men ett bra tips är att köpa plasttrattar med bredare "hals" och sedan skär du helt enkelt av "halsen"! Usch, det där lät hemskt men det funkar jättebra! Och tack själv för att du hänger med! /Monika

monika | 2008-08-14 15:31:58

Hej Monika, Var får man tag i "sylt-trattarna" jag såg att du hade i något program? De verkar ju vara hur bra som helst. Tänkte jag skulle slippa kletet och kladdet när jag ska fylla syltburkarna. Och tack för en massa roliga, inspirerande recept! /Lilian

Lilian | 2008-08-14 12:09:15

Hej! Den tidningen har jag aldrig läst, blir första gången i september! /Lena

Lena Pe | 2008-08-14 09:06:07

Hej Lena! Det kommer i Laura senare i höst, september tror jag! /Monika

monika | 2008-08-14 09:03:00

Är redan jättenyfiken på vart och i vilket sammanhang detta fotojobb kommer att dyka upp... Håller med, härliga bilder, har man så kul på jobbet kan det inte bli annat än bra! /Lena

Lena Pe | 2008-08-14 08:05:10

Nu vill jag åka hemma och kolla mailboxen.... Linda

Linda | 2008-08-14 07:15:11

Cat och Linda! Och jag blir glad av Er! Linda du har ett mail nu! /Monika

monika | 2008-08-14 06:27:30

Smittsamt skratt ni har du och Birgitte ser så härligt ut. Underbara glas och porslin. Jag längtar efter att höra utav dig. Mvh Linda (Blivande Kocken )

Linda | 2008-08-13 20:23:02

Smilar fortfarande och är glad ;O)) Tänk vad en bild kan göra, och som sagt ni ser så härligt glada och goa ut så wow. Cat

Cat | 2008-08-13 19:57:15

Cat! Vad härligt att du känner så för så var det! Vi höll på att skratta och äta ihjäl oss! Jag ska hälsa Birgitte, hon kommer att bli jätteglad! /Monika

monika | 2008-08-13 19:52:31

Eva! Jag sitter i princip aldrig still! Knappt ens när jag skriver vid datorn! Skratt! Dessutom springer jag ju varje morgon, upp och ner i tvättstugan och efter mina barn! Men visst känner jag som du att sommaren har med all sin goda mat och dryck lämnat ett spår....men en sak vet jag, att banta hjälper inte! Det brukar lösa sig ändå! /Monika

monika | 2008-08-13 19:49:45

Åhhh första bilden är ju underbar, jag sitter med stooort smile här och känner mig glad rakt igenom. Hälsa Birgitte att hennes konst både på duk och glas är underbara!! Cat

Cat | 2008-08-13 19:48:07

Monica, hur kan du hålla din slanka profil trots all mat du omger dig med och utgår jag ifrån äter? Själv sitter jag här med min "mage" efter all god sommarmat, grillkvällar, glassar och ett och annat glas gott vin. Förstår inte riktigt alla som tycker att man går ner så mycket på sommaren för då äter man bara lite sallad. Eva

Eva | 2008-08-13 19:43:21

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *