ACK VÄRMELAND DU SKÖNA!

27 augusti - 2008 | 6 kommentarer

Vaknade, eller tror inte jag någonsin somnade! på vårt lilla vandrarhem som var bra på allt utom sängarna! Jisses vilka sängar, (eller vad man ska kalla det!) Det spelade ingen som helst roll hur jag la mig, ”gropen” i madrassen var där hur jag än låg! Dessutom snarkade någon i sällskapet så högljutt att  det hördes ända in i mitt rum!

Frukosten var god och generös, ingenting saknades och morgonen var magisk med fuktig luft, varmt möter kallt och dimman bredde ut sig vackert över åkrarna. Vet inte varför jag älskar dimma så, men det gör jag verkligen…

Mina ”elever”  var taggade till tusen och tempot var i värsta Stockholmsfart!

img_4057.JPG

img_4058.JPG

img_4056.JPG

På eftermiddagen får jag någon slags allergichock och nyser 112 gånger i minuten…men alla tar det med fattning…..

Och här är vi klara!

img_4059.JPG

På vägen från Brunskog till Karlstad och tåget nyser jag oavbrutet men känner mig glad och nöjd, det var en bra kurs, de har lärt sig mycket! Och vad säger man? Kunskapen föll i god jord, de var duktiga!

På tåget läser jag mail, bland annat från Williams splitternya Fröken, Elisabeth (som jag aldrig har träffat, kunde till min fasa inte gå på föräldramötet igår )……..att rökning är ett problem i årskurs 7-9 på Williams nya skola!!!???? Och jag som trodde det var helt ute att röka!!!!

Och inte räckte det med rökning, snatterier var också på tapeten! Hjälp! Nu kommer en ny tid!

Nu längtar jag hejdlöst efter barnen, vill bara hem, hem, hem!


Hej Linda! Ja förädling är verkligen kul! Det finns liksom inga gränser vad man kan göra, endast fantasin sätter gränserna! Nu blir det ju inte så mycket av detta vid "din dag" hos mig men det blir kul ändå! Burkarna och flaskorna kommer från en en firma som helt enkelt heter Flaskor & Burkar, www.flaskorburkar.se /Monika

monika | 2008-08-28 08:32:29

Hej Anna! Återigen, du har ett alldeles underbart vandrarhem, god mat, rent och fräscht, ombonat, det ligger mycket vackert och ni är hur gulliga som helst! Men pratar vi om samma säng/rum? Visserligen stod det två sängar i mitt rum och jag kunde ju själv bytt säng och känt om den andra var likadan men i ärlighetens namn var jag för trött för att kolla! Och att ringa dig mitt i natten skulle jag aldrig göra!!! Jag kommer tillbaka, var så säker! /Monika

monika | 2008-08-28 08:24:30

Hej, Såg riktigt trevligt ut lära sig mer om detta område vore inte helt fel. Noterade de vackra formade burkarna vart har ni fått tag på dom? Längtar till September... Kram Linda

Linda | 2008-08-28 06:57:13

Hej! Kul att du trivdes här i Brunskog. Trevligt att ha dej som gäst här på STF Vandrarhem Brunskog. Synd att du inte sov gott i sängen. Folk som läser bloggen måste tro att vi har hemska gamla tagel-madrasser här på vandrarhemmet. Sängarna i rummet där du låg köpte vi nya i början på maj i år. Det är dubbelfjädrande resårmadrass med en 4 cm tjock bäddmadrass . Det är en helt normal säng. Tror jag!? Tillverkad på Kinna-bädden här i Sverige. Tur att jag under sommaren har fått mycket beröm för sköna sängar från många gäster. Men smaken är som baken --delad. Hoppas du vill komma tillbaka till vårat vandrarhem någon gång så kan du få ligga i en av våra andra sängar . Det är nya madrasser i alla rum så vi har inga "nedliggna" madrasser än på några år. Ha en härlig höst önskar , Anna , STF Vandrarhem Brunskog PS! Du kunde ha ringt mej i natt när du inte kunde sova i den hemska sängen , så hade jag kommit och gett dig ett annat rum. DS!

Anna Magnusson Nyström | 2008-08-27 23:36:24

Vera, åh! Du missade verkligen något! Helt otroligt vad vi/de fick mycket gjort under trevlig stämning, glada skratt och en och annan nysning.... och vad bra allt blev, jag känner mig verkligen både nöjd och glad här på tåget, prosit! /Monika

monika | 2008-08-27 18:41:28

Vad fint det blev! Jag har tänkt på er idag och undrat hur det gick.

Vera | 2008-08-27 18:24:42

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *