FYRA TJEJER PÅ STAN, HÖSTSTÄDNING OCH MIDDAG…..

30 augusti - 2008 | 2 kommentarer

 En tripp till stan med flickorna var utlovad. Jag hade ändå ett stort ärende att ordna med Williams busskort på SL. Jisses, det var hundra nummer före mig i kön och när jag står där med tre otåliga små damer som vill ”gå på stan” så dör jag nästan när jag läser på en lapp på väggen att ”busskortet måste vara ifyllt på båda sidor även om det bara ska uppdateras till ett fullt kort som gäller kvällar och helger”! Jag tittar på Williams kort, icke ifyllt och jag rusar fram och undrar om det är någon idé att jag står här i en timme till? Snälla, snälla damen säger det ordnar sig…jag löser det åt dig och det gör hon!

Sedan ska det tittas och shoppas skor, klänningar, blusar, smink!? ett besök på BR och gud vet vad….efter 4 timmar vill jag bara hem och så blir det, hem och städa ”lillehuset” men ett stopp för att handla mat.

Nu skulle det bli gjort! Städa i ”lillehuset” som vi kallar vårt förråd. Vi är olika Thommy och jag….När jag letar efter en sak, hittar den, plockar ut den så återställer jag ordningen efter mitt letande. Det gör inte han! Och nu är botten nådd!

img_4087.JPG

Jag räknar till 32 fotbollar! (hur många bollar kan man ha???) 9 badmingtonracket, 5 värdelösa häcksaxar och en fungerande…..och hur mycket annat jox som helst! Jag har att göra helt enkelt!

Ett typiskt exempel på samling av skräp, lite trasigt glas, en fot från ett vackert fat jag inte velat slänga och en kastrull som antagligen åkte ut när vi filmade…..

img_4089.JPG

Men det blev bra till slut!

img_4090.JPG

Flickorna drabbas också av någon sorts städmani och vill att allt som har med dockor att göra ska flytta ut i lekstugan för de vill ha ”rent och fint” på sitt rum! Rätt bra idé tycker jag, det enda felet med hela grejen är att när de städat ut dockorna, jag sopat rent i lekstugan ”orkar” de inte flytta in där! Jag slänger in allt som har med dockor att göra i den nystädade lekstugan! Här går gränsen, jag kan ju inte stå och leka med dockor i en lekstuga!!!

img_4091.JPG

Och nu är jag stressad, vi ska ha middag och Thommy har förbjudit mig att ”lägga ut den här kvällen på bloggen”……..


Ha, ha Marrimoster! Det är väl så det är nuförtiden, för mycket och för många av allt. Ta bara flickornas alla dockor, de vet ju inte vilken de ska älska! Själv hade jag en enda och den har jag fortfarande kvar.... /Monika

monika | 2008-08-31 10:11:33

när jag städade vårat förråd hittade jag 36 ishockeypuckar !!!!!!!!!!

marrimoster | 2008-08-30 19:29:17

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *