SÖMN OCH KRAV!

5 september - 2008 | 16 kommentarer

Ja, vad ska man säga? Jag la mig i sängen här på hotellet i Göteborg klockan 9 i går kväll för att vara riktigt utvilad idag, jag kunde lika gärna struntat i att lägga mig! Just idag när jag vill vara som mest utvilad är jag dödstrött, sömnen lös med sin frånvaro!

Dessutom börjar jag att oroa mig för om jag har något bra och viktigt att säga…….jag vill ju förstås ge de som kommer och lyssnar på mig idag något vettigt….

Vädret är inte heller så bra, just nu vräker det ner! vilket naturligtvis påverkar antalet besökare på Gunnebo slott idag….men Mamma kommer ju förstås…….

Nu ska jag ner och äta frukost med Jakob från KRAV……….


Hej Mia! det är klart att det är så, en liten nerv måste ju alltid till ,men ofta är jag plågsamt nervös före ett framträdande men som tur är rinner det alltid bort när jag väl är "on stage"! /Monika

monika | 2008-09-05 19:09:48

Hej Mia! det är klart att det är så, en liten nerv måste ju alltid till ,men ofta är jag plågsamt nervös före ett framträdande men som tur är rinner det alltid bort när jag väl är "on stage"! /Monika

monika | 2008-09-05 19:09:48

Hej Mia! det är klart att det är så, en liten nerv måste ju alltid till ,men ofta är jag plågsamt nervös före ett framträdande men som tur är rinner det alltid bort när jag väl är "on stage"! /Monika

monika | 2008-09-05 19:09:48

Hej Mia! det är klart att det är så, en liten nerv måste ju alltid till ,men ofta är jag plågsamt nervös före ett framträdande men som tur är rinner det alltid bort när jag väl är "on stage"! /Monika

monika | 2008-09-05 19:09:48

Det kanske till och med är bra att man känner så inför ett framträdande, då skärper man nog till sig lite extra- så man blir så där inspirerande och bra... Att gå på rutin gör ingen charmig... : )

Mia | 2008-09-05 18:17:41

Det kanske till och med är bra att man känner så inför ett framträdande, då skärper man nog till sig lite extra- så man blir så där inspirerande och bra... Att gå på rutin gör ingen charmig... : )

Mia | 2008-09-05 18:17:41

Det kanske till och med är bra att man känner så inför ett framträdande, då skärper man nog till sig lite extra- så man blir så där inspirerande och bra... Att gå på rutin gör ingen charmig... : )

Mia | 2008-09-05 18:17:41

Det kanske till och med är bra att man känner så inför ett framträdande, då skärper man nog till sig lite extra- så man blir så där inspirerande och bra... Att gå på rutin gör ingen charmig... : )

Mia | 2008-09-05 18:17:41

Hej Catharina! Hoppas det gick bra för dig! Det gjorde det för mig, riktigt bra, både inför "fackfolket" och allmänheten! Vi ska nog inte oroa oss så mycket.......Sitter på tåget hem nu och beställde just ett glas rödvin, skål! Och tack för att du höll en tumme för mig idag! /Monika

monika | 2008-09-05 17:48:10

Hej Catharina! Hoppas det gick bra för dig! Det gjorde det för mig, riktigt bra, både inför "fackfolket" och allmänheten! Vi ska nog inte oroa oss så mycket.......Sitter på tåget hem nu och beställde just ett glas rödvin, skål! Och tack för att du höll en tumme för mig idag! /Monika

monika | 2008-09-05 17:48:10

Hej Catharina! Hoppas det gick bra för dig! Det gjorde det för mig, riktigt bra, både inför "fackfolket" och allmänheten! Vi ska nog inte oroa oss så mycket.......Sitter på tåget hem nu och beställde just ett glas rödvin, skål! Och tack för att du höll en tumme för mig idag! /Monika

monika | 2008-09-05 17:48:10

Hej Catharina! Hoppas det gick bra för dig! Det gjorde det för mig, riktigt bra, både inför "fackfolket" och allmänheten! Vi ska nog inte oroa oss så mycket.......Sitter på tåget hem nu och beställde just ett glas rödvin, skål! Och tack för att du höll en tumme för mig idag! /Monika

monika | 2008-09-05 17:48:10

Hej Monica, Det skulle kunna vara jag som skrev orden ovan "dessutom börjar jag oroa mig för om jag har något bra och viktigt att säga"...Precis så känner jag just nu. Jag ska också hålla en presentation idag och just nu känns det som jag inte har något vettigt att säga och som kan tillföra åhörarna något. USCH! Dock är det ju som så att man är sin största kritiker själv och jag tror att både du och jag innerst inne vet att detta kommer att gå bra. Längtar redan till ikväll och ett stort glas rött vin som belöning. Då kommer det att kännas väldigt bra! Håller en tumme för dig idag - det kommer att gå hur bra som helst! Ha en härlig helg! //Catharina

Catharina | 2008-09-05 07:05:55

Hej Monica, Det skulle kunna vara jag som skrev orden ovan "dessutom börjar jag oroa mig för om jag har något bra och viktigt att säga"...Precis så känner jag just nu. Jag ska också hålla en presentation idag och just nu känns det som jag inte har något vettigt att säga och som kan tillföra åhörarna något. USCH! Dock är det ju som så att man är sin största kritiker själv och jag tror att både du och jag innerst inne vet att detta kommer att gå bra. Längtar redan till ikväll och ett stort glas rött vin som belöning. Då kommer det att kännas väldigt bra! Håller en tumme för dig idag - det kommer att gå hur bra som helst! Ha en härlig helg! //Catharina

Catharina | 2008-09-05 07:05:55

Hej Monica, Det skulle kunna vara jag som skrev orden ovan "dessutom börjar jag oroa mig för om jag har något bra och viktigt att säga"...Precis så känner jag just nu. Jag ska också hålla en presentation idag och just nu känns det som jag inte har något vettigt att säga och som kan tillföra åhörarna något. USCH! Dock är det ju som så att man är sin största kritiker själv och jag tror att både du och jag innerst inne vet att detta kommer att gå bra. Längtar redan till ikväll och ett stort glas rött vin som belöning. Då kommer det att kännas väldigt bra! Håller en tumme för dig idag - det kommer att gå hur bra som helst! Ha en härlig helg! //Catharina

Catharina | 2008-09-05 07:05:55

Hej Monica, Det skulle kunna vara jag som skrev orden ovan "dessutom börjar jag oroa mig för om jag har något bra och viktigt att säga"...Precis så känner jag just nu. Jag ska också hålla en presentation idag och just nu känns det som jag inte har något vettigt att säga och som kan tillföra åhörarna något. USCH! Dock är det ju som så att man är sin största kritiker själv och jag tror att både du och jag innerst inne vet att detta kommer att gå bra. Längtar redan till ikväll och ett stort glas rött vin som belöning. Då kommer det att kännas väldigt bra! Håller en tumme för dig idag - det kommer att gå hur bra som helst! Ha en härlig helg! //Catharina

Catharina | 2008-09-05 07:05:55

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *