VAR BLEV DAGEN AV?

9 september - 2008 | 7 kommentarer

Undrar jag nu när jag fick en ! minut över. Vaknade, körde barn till skolan, joggade, småpratade med Yvonne, levererade julpynt till Anna, Lunch med Susanne, pratar i telefon, möte med Henrik, pratar i telefon igen, hämta barn, (hann inte ens handla mat!) ryckte ut vad jag hade i frysen, pratar ännu mer i telefon, måste ju ringa upp de jag inte svarat under dagen, kör samtidigt flickorna till fotbollsträning, har ännu inte ätit, Thommy kommer hem, vill ha mat, var är William?

Ser att jag fått 23 mail, gluttar igenom, ler åt vissa och svara omedelbart på andra…. Panik hos en del om behov av en bild av mig,,,,skickar bild på mig 4 gånger….och nu en gång till! Ewa-Marie Rundquist tar så här fina bilder på mig.

b3-2_mailstorlek_13mb.jpg

Nu blir det mat ! Biff, tonfisk, majskyckling i en enda röra med råstekt potatis i ugn..och jag gissar att en hel del av er känner igen sig i dagens händelser???!!!!


Åh, Maud vad snällt sagt! Tack, tack! Hur jag hinner? Jag är nog otroligt effektiv, gör alltid flera saker samtidigt, har alltid något "gående"....tänker sällan bara på mig själv, (dumt egentligen för det behöver alla göra!) Och kraften får jag från morgonens joggingrunda, har en bra grundfysik, att kunna vara min "egen chef" och inte minst att jag får ägna dagarna åt det jag älskar, det är jag otroligt tacksam för samt från alla Er som hör av sig med uppskattande ord, jag har ett alldeles för stort bekräftelsebehov egentligen....skratt!! men det är kanske därför som jag gör så mycket hela tiden?! /Monika

monika | 2008-09-11 07:19:59

Åh, Maud vad snällt sagt! Tack, tack! Hur jag hinner? Jag är nog otroligt effektiv, gör alltid flera saker samtidigt, har alltid något "gående"....tänker sällan bara på mig själv, (dumt egentligen för det behöver alla göra!) Och kraften får jag från morgonens joggingrunda, har en bra grundfysik, att kunna vara min "egen chef" och inte minst att jag får ägna dagarna åt det jag älskar, det är jag otroligt tacksam för samt från alla Er som hör av sig med uppskattande ord, jag har ett alldeles för stort bekräftelsebehov egentligen....skratt!! men det är kanske därför som jag gör så mycket hela tiden?! /Monika

monika | 2008-09-11 07:19:59

Hej! Jag tycker du ser helt fantastisk ut trots alla skjutsar och all matlagning och alla underbara recept till oss blogg-läsare. Hur hinner och orkar du med allt? Jag beundrar dig verkligen. Må så gott! Vänliga hälsningar/ Maud

Maud Blomfeldt | 2008-09-10 20:24:25

Hej! Jag tycker du ser helt fantastisk ut trots alla skjutsar och all matlagning och alla underbara recept till oss blogg-läsare. Hur hinner och orkar du med allt? Jag beundrar dig verkligen. Må så gott! Vänliga hälsningar/ Maud

Maud Blomfeldt | 2008-09-10 20:24:25

Hej Cecilia! Jaaa visst är hon duktig Ewea-Marie! Den bästa av alla! Och hon blir säkert jätte glad nu när vi berömmer henne båda två! Och roligt att du följer med mig på min blogg, jag tycker det är hur kul som helst! /Monika

monika | 2008-09-09 21:13:10

Hej Cecilia! Jaaa visst är hon duktig Ewea-Marie! Den bästa av alla! Och hon blir säkert jätte glad nu när vi berömmer henne båda två! Och roligt att du följer med mig på min blogg, jag tycker det är hur kul som helst! /Monika

monika | 2008-09-09 21:13:10

Hej Monika! Vilken jättefin bild på dig - jag har anlitat Ewa Marie i samband med en modefotografering och vet hur duktig hon är. Lite då och då läser jag din blogg, allra mest för att få ett annat perspektiv på hur man kan hantera en fullspäckad vardag. Du har ju förmågan att trots ett osannolikt schema kunna hitta och förmedla all glädje som trots allt finns och smyger sig in mellan stresspunkterna, och det är så viktigt. Precis som du har jag tre barn (två ganska små), ett heltidsjobb på det Det stora Varuhuset, vi bygger dessutom om och ut huset under hösten och bor under tiden trångt i en alldeles för liten lägenhet med ett sorgligt oinspirerande kök som tar bort all lust till matlagning och bakning, som i vanliga fall är mitt sätt att koppla av. Under dessa omständigheter (ja de är alla självvalda, jag vet!) är det en fröjd att snabbt kunna koppla upp sig, läsa din blogg och direkt få lite inspiration för att uträtta små mirakel i köket som till slut hamnar på bordet framför den hungriga familjen. Ville bara tacka dig för att du skriver så flitigt om stort och smått och alltid har ett härligt driv i det du företar dig. Må så gott - hälsningar Cecilia

Cecilia | 2008-09-09 19:53:37

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *