MAMMOR OCH ÄGGSMÖRGÅS!

17 september - 2008 | 2 kommentarer

Vi är otroliga vi mammor! Vi har bestämda åsikter om allt som rör våra barn, (de behöver inte överensstämma!) men likt ”tigrinnor” sitter vi där och diskuterar allt som som kan tänkas beröra våra barns vardag….(jag börjar förstå djurhonorna bättre…..) intressant!

Till slut, vi hade nog kunnat fortsätta hur länge som helst men inser vi att vi måste börja ”jobba”! Vi sågs ju faktiskt för att i egenskap av klassmammor hitta på roliga och oslagbara idéer till både tillfällen för trevlig samvaro och tillfällen att få in pengar på till en framtida klassresa om tre år!!!!!

Vi åt också! Susanne fick världens minsta portion soppa, (men god!), Margret fick kalvbringa, (väldigt god men hon blev rädd för fettet,,,, och jag fick en gös (också god men jag äter egentligen bara västerhavsfisk!)…..och vi hade väldigt trevligt! (vi tog tre bilder, på den ena blundade Margret och där var Susanne och jag jättesnygga! På den andra blundade Susanne och jag och där var du Margret supersnygg! men det fick bli den här där vi alla har ögonen öppna! 🙂

img_4201.JPG

Och nu tänkte jag äta lunch! En skiva valnötsbröd med Philadelphiaost, kokta ägg, Kalles kaviar och mycket nyskördad gräslök! (Jag har jättemycket kryddor kvar i kryddlandet!)

Mitt kryddland

img_4205.JPG

Min macka!

1 lång och ganska tunn skiva valnötsbröd

Ett tunt lager Philadelphiaost (eller smör i värsta fall för det är gott med Philadelphian!)

2 ekologiska ägg, hårdkokta men lite lösa i mitten och i skivor

Kalles kaviar

Mycket fint klippt gräslök

Rosta gärna brödskivan, (inte så länge som jag gjorde nyss, den brändes!) bred på Philadelphiaosten, skiva äggen och lägg skivorna på mackan. Ringla över kaviar och klipp till sist över gräslöken! Mums!

img_4206.JPG

Och ikväll blir det Japansk mat på ”föräldrarmiddag” med Williams nya klass, inte bara mammor utan pappor också och nya Fröken Elisabeth som jag aldrig träffat! Det ska bli trevligt!


Hej Heléne! Ja, det var trevligt och är!!! Det bästa tipset just nu tror jag var att vi enades om att ha evenemanget vid skolstart i Januari istället för precis innan jul då alla stressar ihjäl sig!...Och Elisabeth verkar toppen! /Monika

monika | 2008-09-17 21:14:39

Hej! Så trevligt ni verkar ha det, ni klassmammor. Ni kommer säkert på tusen sätt att få in pengar till era barn. Dela gärna med er med tips! Hoppas att den Japanska maten smakade bra och att fröken Elisabeth är trevlig. Det betyder så mycket..... K Heléne

Heléne | 2008-09-17 20:20:19

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *