KRYDDPEPPAR PÅ KYCKLINGEN!

18 september - 2008 | 0 kommentarer

Beata har varit hemma från skolan idag och behövde sysselsättning på eftermiddagen….Hon hade tröttnat på att färglägga alla ”Bratzdockor”  jag tryckt ut åt henne på datorn idag!

Fyll på saltkvarnen och pepparkvarnen vet jag! sa jag medan jag fortsatte med mitt receptmakeri på datorn…….och allra helst ville vara ifred men kände förstås ett litet gnagande av dåligt samvete!

Och det gjorde hon, snyggt och prydligt inte ett korn hamnade fel och om det gjorde det hade hon plockat upp dem!

Nu lagar jag ”snäll mot magen” kycklingsoppgryta, (sky, grönsaker och kycklinglår, kokta) och skulle salta och peppra…..vad händer? En alldeles ljuvlig doft sprider sig i köket! Vad är det? Kryddpeppar!

Således har vi nu kryddpeppar i pepparkvarnen! Men nu har jag smakat på skyn, den är gudomligt god!

Och visst är det så, det har jag varit med om förr, att ”misstagen” utvecklar oss alla i köket! Och jag kan knappt bärga mig tills på lördag när våra gäster undrar vad det är för speciell peppar i vår kvarn!

img_4208.JPG


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *