MATTANKAR…

18 september - 2008 | 6 kommentarer

Nu tänkte jag bli lite eftertänksam! (inte så vanligt!) Men faktum är att när jag tänker efter så kretsar nästan allt jag gör under mina dagar kring mat! Är det inte så att jag går och tänker på mat, så äter jag mat, provlagar mat, pratar mat, handlar mat eller skriver om mat. Och då är det ju tur att det är som det är, att jag faktiskt älskar mat! Jag är en matnörd helt enkelt!

Som just nu när jag blandar mina tankar mellan griskött (till DMA), julmat (till Leva och Bo), kalvryggen till Gunnebo (stolt slottsmat!), vad jag ska laga på bokmässan (måste vara enastående OCH mycket snabblagat!)…. med mera, med mera……

Och som om inte detta räckte tänker jag ju lika mycket hur den färdiga rätten ska presenteras! De vackra faten, skålarna, dekorationerna, blommorna, är allt beställt och ordnat? Och kommer julblommorna vara vackert utslagna eller kommer jag att bli besviken? Slevar och kastruller….Ingredienser?? Finns allt jag behöver? Eller måste jag beställa???Ringa? Jaga?? Leta??

Ja, så går mina tankar  mest hela tiden just nu. Ja, och det är faktiskt nästan jämt! När jag morgonjoggar, precis innan jag somnar, när jag dammsuger, handlar, sitter i bilkö…och när jag skulle mana på barnen i morse sa jag till Rakel att hon skulle sätta på sig sina klövar!!! Skor menade jag ju förstås……..


Åh, Tack Birgit! Och jag är glad att du är inne på min blogg och "snosar"!! /Monika

monika | 2008-09-19 06:58:06

Jag blir alltid så glad när jag är inne på din blogg och "snosar"...och hungrig! Du är så kreativ Monika. Tack

Birgit igen.... | 2008-09-18 21:47:20

Hej igen Sassa! Ja men det är ju kanon! Jag kontaktar dem efter bokmässan nästa vecka! Tack igen! /Monika

monika | 2008-09-18 14:38:00

Roligt att du blev intresserad! Som tur är finns ett showroom på Grevgatan 19 i Stockholm öppet 17-21 på torsdagar. Keramiken är helt fantastisk! De har även mycket annat som är hur fint som helst. Det är verkligen värt ett besök. Hälsa från mig till Suzanne eller Camilla på Kamelo. Roligt att höra din kommentar sen! Må gott önskar Sassa

Sassa Hårte | 2008-09-18 13:07:00

Hej Sassa! Tack och jätte Tack för tipset! Det såg väldigt, väldigt fint ut! Jag fick genast en idé! Skratt! Hör av mig till dig! /Monika

monika | 2008-09-18 11:45:12

Hej , Jag brukar bli inspirerad av dig. Nu vill jag att du skall titta på Kamelos keramik som jag har i min inredningsbutik. Helt fantastiska fat att duka med och lägga upp på!!! Allt handgjort från Sydafrika. Kan diskas i diskmaskin och sättas i ugnen. Gå in på Kamelo.se

Sassa Hårte | 2008-09-18 11:35:38

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *