EN KVÄLL ATT MINNAS!

21 september - 2008 | 10 kommentarer

Kvällen blev lyckad och innehållsrik på alla sätt och vis! och låååång! Tänk, egentligen är det inte klokt att man kan sitta till bords i 8 timmar!!! En hel arbetsdag! Och sysselsättningen är enkel; äta, prata och för all del både sjunga och dricka! Vart tar tiden vägen?

Vi åt snittar med anklevermousse och rödlöksmarmelad samt snittar med skagenröra till drinken. Förrätten var en sallad med blad, vilda tomater i alla färger, svampar, sockerärtor, marinerade och hastigt stekta räkor samt pilgrimsmussla, huvudrätten min Osso Bucco som ni vet, därefter ostar och slutligen desserten med krämig vaniljglass och varm hallonsås……….choklad….

Och Marie-Louise är nu så hemtam här att hon stod för serveringen av huvudrätten!

img_4229.JPG

Och här är mina kavaljerer för kvällen;

Den sötaste!

img_4240.JPG

Den roligaste!

img_4237.JPG

Den snällaste!

img_4236.JPG

Den tokigaste!

img_4235.JPG

Den bäste!

img_4238.JPG

Och idag var det underbart väder här i Stockholm med både lite värme och sol! Fick till och med vattna i trädgården som var helt snustorr…sedan fylldes dagen raskt av både fotbollsmatch och kalas! Och jag behöver väl kanske inte säga att det blir rester till middag och en tidig kväll ikväll!


Hej Annette! Ha, ha! Kul att du gillar min blogg! Och fortsättning,,,,ja, den lär ju fortsätta så här eftersom mitt liv ser ut så här.....och bloggen har ju nästan blivit min dagbok!! /monika

monika | 2008-09-22 08:39:37

Hej Monika! Vilka gäster, svårt att toppa den gästlistan, ha ha ! :) Din blogg är helt underbar, fortsätt så! Ha en bra vecka!

Annette | 2008-09-21 20:32:45

Hej marrimoster! Jag är helt övertygad om att dina kavaljerer är minst lika bra, bäst och snyggast! Och det är precis som du säger, jag gnetar på som alla andra och har ljuspunkter som alla andra, sedan har jag haft turen och förmånen att få dela med mig av mitt liv i böcker, tv och blogg och det är väl egentligen det enda som skiljer! Tack för att du följer mig och ger små uppmuntrande ord här och där! det värmer verkligen...Ska absolut kolla in din blogg! Spännande! och God Natt! /Monika

monika | 2008-09-21 19:48:49

har oxå haft middag, antar att mina bordskavaljerer inte kan mäta sig med dina - åjo - i mina ögon är dom , dom bästa, roligaste o snyggaste. du är så personlig och enkel i din blogg - man ser att du är som alla andra - med småbarnsbestyr och allt som vanliga mammor har - att du sen har Mikael Persbrant på middag verkar helt naturligt . testade din morotssoppa dag - den var hur god som helst - kolla gärna in bilderna på min blogg.

marrimoster | 2008-09-21 19:41:10

Hej Ida! Det var en av de finaste komplimanger jag fått! Precis så vill jag att människor ska se mig! Så glad jag blir! Tack, tack...Och jag älskar verkligen Marstrand som du förstått! /Monika

monika | 2008-09-21 19:40:37

Margaretha, Cath och Catharina! Ni är för roliga! Lika intresserade av Herrar som av mat! Skratt! Och det var hur trevligt som helst! /Monika

monika | 2008-09-21 19:38:07

Hej, vill säga dig att du är en riktig inspiration. Hem, mat, trädgård, familj osv känns ärligt o personligt. I dessa tider ska allt vara på ett visst sätt o se ut på ett visst sätt men du är helt personlig o det är himla fint! På något sätt bohemefransk. Mysigt. Och det är så härligt att du visar Marstrand på ett gott sätt. Inte flashigt utan som det faktiskt egentligen är. Ha det gott önskar jag från Västkusten

Ida | 2008-09-21 19:26:30

Mikael Persbrandt ....oh la la! Jag blir nästan lite avundsjuk...Låter som en kanonkväll, härligt! Ha en bra vecka! //Catharina

Catharina | 2008-09-21 17:00:55

Du menar att Micke var där..... Vilken höjdare!!

cath | 2008-09-21 16:15:08

Så trevligt ni verkade ha det..och med din fantastiska mat o lite snygga män så önskar man nästan man hade varit bjuden..Stor kram Maggan

Margareta | 2008-09-21 15:59:05

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *