SKÖN LYX!

26 september - 2008 | 4 kommentarer

Efter en härlig middag, (helstekt rödtunga) var det dags att välja säng! Vilken lyx! Helt själv i två sängar!

Hmmm, vilken ska jag ta?

img_4291.JPG

Vaknar efter en god natts sömn och beger mig ner till frukostbordet. Jag älskar hotellfrukost! Särskilt alla söta grejer, croissanter med marmelad, wienerbröd, smörbullar……mmmm allt som jag inte äter hemma. Men min ”stränga uppfostran” gör att jag startar med en skiva grovt bröd med leverpastej!

img_4293.JPG

Och nu ska jag ta en taxi till Gunnebo Slott!


Hej Monica S! Nix, där bor jag inte...jag bor så fint, så fint och är otroligt tacksam för det! Jag njuter varenda sekund! Kom hem nu från Gunnebo slott, ska ta ett bad, ett glas champagne och sedan äta middag med "alla kockar" på mitt förlag! /Monika

monika | 2008-09-26 15:18:05

Hej Anna Kå! Så bra att du la till Kå, för du har rätt, här finns flera Annor! Och nu vet vi ju att du är Anna Kå i fortsättningen! :) Och havregrynsgröt är ganska gott det också, något man kan äta varje dag utan att tröttna för det skulle jag till slut göra på hotelllfrukostarna om de serverades mig varje dag! /Monika

monika | 2008-09-26 15:14:10

Precis som jag lagt till bokstaven S.. Ser ut som om du bor på hotellet mitt emot stationen.. Bodde där sist jag var i Göteborg. De hade en fantastisk hotellfrukost iallafall - mycket gott och svårt att inte äta för mycket :-)

MonicaS | 2008-09-26 10:17:57

Jag älskar också hotellfrukostar. Det finns inget bättre än att vandra runt bland allt uppdukat och välja och vraka bland allt gott som finns. Jag ska äta frukost nu men tyvärr ingen hotellvariant, men det blir ändå nåt gott - havregrynsgröt med en klick hemlagad lingonsylt och mjölk. Ha det så bra i Göteborg i helgen. /Anna - som nu lagt till bokstäver eftersom det säkert finns fler Annor :-)

AnnaKå | 2008-09-26 07:05:52

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *