TACK OCH HEJ!

28 september - 2008 | 6 kommentarer

Då var bokmässan över för i år och jag sitter på tåget mot Stockholm. (Det är dödstyst på tåget trots att det är knökfullt….. alla verkar totalt slut!)

Lite mör är man allt… men vilka fantastiska dagar! kvällar också för den delen….. så roligt det har varit! Och jag vill passa på att framföra ett jätte Tack till alla Er som kom till kockteatern och  lyssnade, tittade, skrattade, applåderade och smakade på min mat! Jag känner mig stolt, glad och nöjd!

Och Tack också till mitt bokförlag, Prisma som gjort så här fint i montern…..

img_4369.JPG

Och för Er som inte hade tillfälle att komma till mässan följer här ytterligare en glimt om hur det sett ut när jag varit ”in action”!

Redo att börja..

img_4372.JPG

Lammet….

img_4375.JPG

Det gäller att prata, lyssna och laga mat samtidigt…..

img_4376.JPG

Och det går rätt bra….

img_4382.JPG

Måste krydda också…

img_4383.JPG 

Och roligt har vi….Steffo Du är underbar!

img_4384.JPG

Nu hoppas och tror jag att de flesta känner sig som Ni har varit där! Och imorgon är det ”åter till verkligheten”…kursen på Saerimner ska styras upp!

Ett par saker till! Det var inte Marcus Aujalay som tände eld på spisen…..och Jonas Hassen Khemiri är inte bara en begåvad författare, han är väldigt söt också!

img_4367.JPG

Och den här bilden tog vi faktiskt bara till bloggen! Ha!


Hej Mats! Och klart ni måste komma och smaka nästa gång! ;) /Monika

monika | 2008-09-30 22:12:20

Hallo Monika, Sag din blog har pa Expressen och var givetvis tvungen att saga hej. Din mat ser helt underbar ut och vi far nog komma och smaka nasta gang vi ar i Sverige! Verkligen roligt att det gar sa bra for dig. Mvh, Mats Linden

Mats Linden | 2008-09-30 21:51:26

Hej Maria W! Jaa, jag hade ju några som varit där förut som du kanske hörde.....och så klart är det svårt att göra så mycket mat att det räcker åt alla men du har ju recepten?! Jag la ut dem i förra veckan och enkelt är det ju det såg du! Lycka till och tack för att du läser min blogg! /Monika

monika | 2008-09-29 07:45:11

Hej Linnea! Jaa, det var härligt som du såg! Hoppas du kan komma nästa år, det blir lika roligt då, det är jag säker på! /Monika

monika | 2008-09-29 07:41:50

Hej Monica! Har läst din blogg ett tag och såg dig live för första gången igår på bokmässan. Din mat såg underbart god ut men fick inte chans att smaka på den. Det är ju inte klokt, folk är ju som gamar och knör sig fram, fastän de kanske redan har smakat en gång........ Jag får väl pröva att laga maten själv istället. Tack för en rolig blogg och härliga bilder! Mvh Maria

Maria W | 2008-09-29 06:44:37

Jag önskar verkligen att jag kunnat gå på bokmässan, men min helg har varit fullspäckad! Tack för härliga bilder, ni såg ut att ha det underbart!

Linneas Skafferi | 2008-09-28 21:37:57

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *