STÄLL KRAV!

10 oktober - 2008 | 4 kommentarer

I all hast måste jag bara…. men när jag läser om Monica S fantastiska butik i Oslo så vill jag bara säga att det går att ställa krav på sin butik! Tro mig, min favoritbutik är en liten och trång Ica-butik men där får jag det bästa köttet i hela Stockholm….om jag bara säger till ett par dagar i förväg förstås…….

Se själva vilka underbara fläskkotletter med vackra långa ben och vilket fint sidfläsk…..

img_4469.JPG

Det bådar gott inför dagens plåtning! Bara nu Wolfgang kommer i tid……..


Hej Marrimoster! Ja visst verkar den fantastisk? www.jacobs.no Lite avundsjuk blir man ju...Hoppas du haft trevligt i Stockholm! Själv är jag på väg hem från Kungsbacka...... /Monika

monika | 2008-10-11 15:54:49

nu blev jag intresserad av Monica S butik i Oslo. brukar vara i Oslo och tar tacksamt emot tips om bra butiker. eftersom shopping är det jag i huvudsak ägnar mig åt när jag är där. berätta....... själv befinner jag mig i stockholm den här helgen på hus o hem 2008, och lite klädshopping som omväxling

marrimoster | 2008-10-11 08:31:17

Hej, hej Catarina! Du hade rätt! Han kom till och med tidigare och nu är vi klara vilket är toppen för nu ska jag kasta mig iväg till tåget mot Göteborg/Kungsbacka och Skårs gård..... Idag var det ett jobb för Danskt kött ....men jag har flera tidningsjobb på gång.... Trevlig helg! Monika

monika | 2008-10-10 12:19:44

Hej! Vad är det för reportage Du ska plåta för idag? Håll oss informerade så vi inte missar tidningen när den kommer ut. Wolfgang kommer i tid idag!! Vi håller tummarna! Ser fram emot lite bilder här på bloggen, alltid så fina & inspirerande. Både Du, maten, porslinet, dukningen, famijen & alla vänner. Lycka till!

Catarina | 2008-10-10 09:38:26

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *