UMGÄNGE ÖVER ETT GLAS….

17 oktober - 2008 | 2 kommentarer

Charlott och jag brukar träffas då och då och ta ett glas Champagne på stan…och det gjorde vi just idag på Sturehof.

img_4541.JPG

Varför gör vi inte det här oftare? Så trevligt! Rekommenderas! Så ring en vän och ta ett glas på stan en eftermiddag!


Hej millan! Vilken härlig eftermiddag! Underbart! Och snittar till Champagne? Det bästa är ju förstås det klassiska,,,gåslevern men ett billigare och "nästan lika gott" alternativ är Anklevermousse och en liten klick rödlöksmarmelad...eller varför inte en liten toast med rom,(sort efter plånbok..) fint hackad rödlök, créme fraiche och dill.... Trevlig helg! /Monika

monika | 2008-10-18 09:13:52

God kväll Monika :-) Hääärligt, la dolce vita! Jag tog mig en snabb shoppingrunda i eftermiddags sedan till Östermalmshallen och Melanders...färska räkor, skagenröra, löjrom och basilikaaioli ;-) skjuts hem av maken hämta barnen och..... ett glas Bollinger :-) OCH SKALDJUR...Carpe diem! Så, gärna några tips på snittar till just Champagne !? Trevlig helg! /mvh Millan :-

millan | 2008-10-17 19:22:17

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *