MYSIG HÖSTLÖRDAG!

18 oktober - 2008 | 6 kommentarer

Måste erkänna att jag var lite trögstartad i morse…sista tidens flängande över Sverige på olika jobb gjorde sig tillkänna i både kropp och själ! Men som tur var så var det en underbart vacker höstmorgon, frisk och skön så efter min morgonrunda kändes allt mycket bättre! Fick till och med gjort en massa tråkigt kontorsarbete….

Barnen och jag åkte sedan in till stan för att trängas med alla andra i affärerna…mindre mysigt… men vi hittade lite fina kläder som gjorde oss väldigt glada! Nu ska vi bada och vila, hela familjen ska gå bort på middag ikväll och det ska bli härligt! Dessutom så slipper jag ju laga middag! 😉


Hej Cath! Hoppas middagen blev lyckad! Jaa du, jag har mycket, mycket på gång och flera väldigt roliga saker som ej är helt klara och därför svåra att avslöja.... Men utöver att köpa alla tidningar jag kommer att medverka i fram till jul ;) finns det en del andra chanser att "se mig igång".. tex. 7 och 8 November på Ica Kvantum i Kungens kurva, 9 November lagar jag mat från Stora scenen på Det goda köket och bor man nära Jönköping kan man ju anmäla sig till en inspirationskurs inför julen som går av stapeln 6 December och då kontaktar man susanne.jahrl@tele2.se /Monika

monika | 2008-10-19 20:09:38

Hej Charlotte! Grattis! Det är ju alltid roligt att vinna;) Och dessutom så har du ju vunnit både nyttiga och goda grejer! Spelt eller Dinkelmjöl är mycket bra i bakning, ger väldigt goda bröd, kom bara ihåg att göra degen lite lösare än vanligt så stiger den fint, bra även till pizzabotten....De hela kornen kokas, gärna i buljong i ca 40 minuter, (blötlagda ger kortare koktid) och serveras sedan istället för ris eller potatis till maten eller ljumma eller kalla i en matig sallad. Kornen är också jättegoda att rosta i en panna och krydda med salt. Använd att strö över gratänger, sallader tex. Jag lägger ut ett gott recept på baguetter med dinkel i mitt nästa inlägg för dig att prova! Lycka till! /Monika

monika | 2008-10-19 20:02:25

kan vara med på???? Vi vill ha inspiration, nya tips, tankar & ideer!! Vi vill se dig igång!!

cath | 2008-10-18 16:20:03

Hej! Vad har Du på gång?? när kan vi vara med? Snälla tala om för oss vad vi

cath | 2008-10-18 16:18:56

Lördsg em här och vi ska ha gäster. Underbara vänner! Varit på stan och köpt blommor och grönsaker inför kvällen. Vin fanns redan!! ;) Skönt för Dig att ta det lugnt och få vara gäst i kväll. Inte lätt att ha Dig som gäst ;) Ha en härlig kväll med familj och vänner!! Vi hörs!!

cath | 2008-10-18 16:16:47

Hej Monika!Jag undrar om du kan ge mig lite tips. Jag var på ekologisk matmässa i veckan.Där bla Carola Magnusson och Maja Söderberg föreläste.Det fanns en slogantävling där man skulle skriva varför vi bör äta mer ekologiskt.Jag skrev: Vi mår gott i kropp och själ när natur och djur mår väl. Ekologisk mat på alla fat är bäst för vårt klimat. Jag vann! En ekologisk matkorg md bla speltprodukter. Fullkorns mjöl,flingor och hela korn .Har du använt spelt och har du några recept?Hälsningar Charlotte

Charlotte T. | 2008-10-18 16:00:00

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *