JAG HADE TÄNKT AVHÅLLA MIG…

21 oktober - 2008 | 6 kommentarer

från att kommentera Icas erbjudande till kortinnehavare….men…på mitt erbjudande förekommer erbjudande på produkter jag aldrig köpt, aldrig ens haft en tanke!!! Och eftersom de så tydligt talar om att erbjudandena är just för mig och på de produkter jag ”gillar och brukar köpa” blir jag lite förundrad….

Färdig rödbetssallad är ett exempel….någon annan ”lustig” barnprodukt, dryck tror jag,  ett annat….det fanns flera tveksamma val på just mitt erbjudande….Suck, tänk om detta är offentligt och ALLA tror att jag faktiskt regelbundet handlar detta! Då är det ju riktigt hemskt för då inkräktar det på mitt varumärke!

Ha, ha tänker ni och tror att det är Thommy som handlar dessa saker! Men, Tji fick Ni och Ica för han handlar nästan aldrig och har inget Ica kort!

Men idag handlade jag toapapper och hushållspapper för 40 kronor, har aldrig ens tänkt på vad de kostat tidigare….men DET var ju glädjande att just dessa produkter var just mitt ”stammiserbjudande”! Så, Hurra för Ica som förstår att jag använder just detta!


Hej Monica! Neej och det förstår jag...inte bara för den egna integriteten utan också för att det inte ens ges rabatt på det man brukar och vill köpa utan snarare lurar människor till att köpa något de inte vill ha! som alla slags lockerbjudanden egentligen gör... /Monika

monika | 2008-10-23 08:12:26

Ser just på Puls där de diskuterar just detta med kartläggning av folks inköp.. Folk verkar inte odelat positiva

MonicaS | 2008-10-22 20:13:40

Hej igen Lena! Ja,,det är ju just det jag menar...... inte klokt! /Monika

monika | 2008-10-22 08:18:08

Hej, kom på en sak till - jag handlar ofta blöjor på ICA, har små barn och det blir iaf tre paket i månaden - men av dessa syntes inget på mitt erbjudande. Det är väl lite märkligt, en av de grejer jag absolut köper mest regelbundet...? Förväxling av centerchoklad med Libero up & go...??? /Lena

Lena Pe | 2008-10-22 08:03:58

Hej Lena! Nu blir jag ännu gladare att det var jst toapapper och hushållspapper som fanns på min lott! Det behövs ju alltid! Men jisses vad detta känns fel! /Monika

monika | 2008-10-21 19:33:41

Ja du Monika, det är fler än du som undrar hur ICA gjort när de kartlagt våra köpvanor. Jag fick t e x veta att jag tydligen regelbundet köper Cloettas centerchoklad - vilket jag mig veterligen inte gjort sedan jag var liten - och inte ens då var det regelbundet. Jag är i stort sett den enda som handlar i min familj - och definitivt den enda med ICA-kort. En grej stämde på mitt erbjudande - Rågfrasflingor köper jag rätt ofta, men det var i stort sett det enda. Tanken bakom var säkert smart men någon succé tror jag inte på här. Känns inte helt bekvämt med den här kartläggningen heller tycker jag... /Lena Pe

Lena Pe | 2008-10-21 19:03:51

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *